ТРАГЕДИЯТА ПРОДЪЛЖАВА: Майката на Навални видя трупа му! (ВИДЕО)

22 Февруари 2024 | 21:45
0 коментара
Общество
България
ТРАГЕДИЯТА ПРОДЪЛЖАВА: Майката на Навални видя трупа му! (ВИДЕО)

Майката на покойния руски опозиционен лидер Алексей Навални Людмила каза в четвъртък, че е била отведена да види тялото му от следователи, след като дни наред не е била допускана до моргата.

„Почти денонощие бях сама с разследващите и криминалистите. Не допуснаха адвоката, направиха го чак днес (четвъртък) следобед. Вчера вечерта (сряда), тайно ме заведоха в моргата, където ми показаха Алексей“, казва покрусената майка.

По думите й, следователите са потвърдили, че им е известна причината за смъртта на сина й, че всички документи са готови, Подписала е медицинските документи за смъртта на Навални.

„Вместо да ми дадат тялото на Алексей, както е по закон, те ме шантажираха, поставят ми условия къде, кога и как трябва да бъде погребан Алексей. Това е незаконно. Те искат това да бъде направено тайно, без сбогуване“, допълва Людмила.

Тя не е съгласна да я закарат на някое гробище и да й кажат - „Ето това е вашият син“.

„Записвам това видео, защото започнаха да ме заплашват – ако не се съглася на тайно погребение, те ще направят нещо с тялото на сина ми.

Следователят Вирипаев ми каза направо – времето не работи за вас, трупът се разлага“. Аз настоявам тялото да ми бъде предадено незабавно“, казва в заключение почернената майка.Телеграф

Добавете Вашия коментар

TOP