Трагедия в Банско: Колоездач се заби в дърво, издъхна на място

29 Август 2022 | 10:48
7 коментара
Криминално
Трагедия в Банско: Колоездач се заби в дърво, издъхна на място

В Банско е загинал 45-годишен мъж.

Той управлявал велосипед по улица "Пирин". Излязъл извън платното и се ударил в дърво. Издхънал е на място.

Колоездачът е от Добринище.

 

Добавени коментари

До "Кеф" или "без Кеф" публикува:
30 Август 2022 | 14:53
Виж бе,глупако! С твоето писание ти искаш да оплюеш тези,които те плюват.Но най-важното е,че показваш твоят истински образ,който по нищо не се отличава от другите пишещи.А авторитетът на твоя "подзащитен" е всеизвестен и не се нуждае от представяне и реклама.Той е един в Банско.Има ли други писания за друг кандидат в областта като тези за Мацурев??? Е,НЯМА! Защото и като него НЯМА!А помислете дали вие НЕ ДОПРИНАСЯТЕ НАЙ-МНОГО ЗА НЕГОВИЯТ ИМИДЖ!Вие пишете глупости.Ние ви отговаряме на неистините! И така ще продължим до неговата загуба на и на тези избори! А ако спечели--ще има други!
Без "кеф" публикува:
30 Август 2022 | 11:14
НИЩО НЕ ЗНАЕШ! Защото плъхът си ТИ!Именно,защото хората добре познават Сашката и няколкото около него-подобни!
Кеф публикува:
29 Август 2022 | 23:41
Лайно смачкано, те който под всяка статия за Банско пишеш грозните си и тъпи коментари за тоя и оня и едни и същи, ти който цял живот се мазниш и лижеш гъзове, ти който правиш copy, paste и разпращаш за да се издигаш в очите на някой си жалък, прост и ограничен, ти си маша, подлога и цял живот не си изкарал пет пари с честен труд. Всичко е подаяния, на черно и от лизане на дупе гащи. В този сайт освен ТИ и още 2,3 които се знаят друг не пише. Хората знаят и познават и Александър и всички срещу които пишеш, ти не подронваш авторитета им, а унижаваш и опропастяваш себе си и рейтинга доста ти падна. Жалък си доста, смешко!!! На всяка статия един и същи коментари знаем и сме виждали кой ги пише знаем доста историйки за теб плъх.
До ДИНА Бърдарева публикува:
29 Август 2022 | 21:55
Вземи да се скриеш някъде мижитУрко проста... Хем на нищо не приличаш, хем тъпа, хем па и със самочувстви, без никаква базировка на покритие!....
Пример публикува:
29 Август 2022 | 21:36
Ето! Виждате ли защо Александър Мацурев се движи с тротинетка? Защото всяко друго превозно средство е опасно за живота! Аз много исках да му купя колело за новите избори,но той категорично отказа.
Аз публикува:
29 Август 2022 | 18:51
Дърпай плувката
Д. Бърдарева публикува:
29 Август 2022 | 15:33
Много моля, който не гласува за Александър Мацурев да му бъде отказано добиване и снабдяване с дърва за огрев!!! Както и всякакви помощи!!!

Добавете Вашия коментар

TOP