ТРАГЕДИЯ: Труп на младеж открит в училищен двор

04 юли 2022 | 10:48
0 коментара
ТРАГЕДИЯ: Труп на младеж открит в училищен двор

Трупът на 19-годишен младеж е бил открито в училищния двор на пловдивското село Скутаре в неделя. Хората са потресени, тъй като момчето е от много добро семейство. За трагедията се разбрало, след като на място пристигнали криминалисти и лекари. Районът бил отцепен. Кметът на селото Стоян Добрев бил повикан, за да разпознае трупа.

"Беше по очи, лекарят го обърна, за да го видя. Изтръпнах. Медиците обясниха, че няма данни за насилие", каза пред "24 часа" той и отказа всякакви подбробности.

Полицията е иззела записите от камерите на училището, за да установи какво точно се е случило.

Хората в Скутаре са шокирани. Разказват, че в неделя сутринта са видели 19-годишния Васко до магазина. Часове по-късно е открит мъртъв. Какво се е случило в това кратко време, предстои разследващите да установят.

Тялото е било откарано с линейка в Съдебна медицина.

Местни описват родителите като изключително трудолюбиви. От години отглеждали цветя и ходели по борсите да ги продават. Били вежливи, усмихнати и сърдечни.

"Беше чудно дете. Умно и красиво, но и малко своенравно", описа го бивша негова учителка. Наскоро го видяла и той се похвалил, че си има приятелка.

"Мечтата ми е да уча медицина, обещал съм на мама", казал Васко.

Засега от полицията няма информация по случая.


Добавете Вашия коментар!

АНКЕТА

Одобрявате ли връщането на маските заради Ковид вълната?