Трафикът на МПС по граничните пунктове на страната

04 Март 2024 | 10:22
0 коментара
Общество
България
Трафикът на МПС по граничните пунктове на страната

Трафикът е интензивен на граничните пунктове "Кардам", "Видин", "Оряхово" с Румъния на изходите за товарни автомобили по данни към 6:00 ч. днес, съобщават на сайта си от Главната дирекция "Гранична полиция" към Министерството на вътрешните работи.

На границата с Турция трафикът също е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

На граничния пункт "Калотина" със Сърбия трафикът е интензивен на изхода за товарни автомобили. Там се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация, което налага временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове с Гърция. През граничните пунктове "Маказа", „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

На границата с Република Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове, информират от МВР.БТА

Добавете Вашия коментар

TOP