Тото милионерът от петричкото село Първомай е в болница

23 Февруари 2016 | 12:56
0 коментара
Общество
Тото милионерът от петричкото село Първомай е в болница

Здравко Траянов получава по 15 бона всеки месец от Спортния тотализатор

 

Овчарят Здравко Траянов, който спечели 1 653 366 лв. през миналата година, е в болница, научи "България Днес".
Тото милионерът е бил хоспитализиран по спешност през миналата седмица. Тогава на Траянов му станало зле и това го накарало да отиде до болницата.
"Виждахме го почти всеки ден навън, но изведнъж спря да излиза. Чудехме се каква е причината да не се разхожда. Оказа се, че е бил приет в болницата. Има му нещо, но не знаем какво е. Не сме го виждали, за да го попитаме", разказаха пред вестника жители на село Първомай, Петричко, където Траянов живее. Все още не е ясно от какво се е поболял късметлията, който до преди няколко месеца доеше овце. Принципно Траянов се чувствал добре. Нямал никакви сериозни болежки, въпреки че е на 60 години. Шегувал се с приятели се, че е по-здрав и работлив дори и от хора, които са с 20 години по млади от него.
"Работя си, нищо че съм богат. Не мога да лежа. Трябва постоянно да съм в движение. Така съм свикнал", обясни преди време'/Траянов.
Заради мистериозната болест, която го е покосила, новоизлюпеният милионер се е отказал да пътува из света. Траянов първо имаше огромно желание да отиде в Дубай, като дори пусна документи за международен паспорт. Бившият овчар си бе наумил да ходи на екскурзия и в Англия, но още не е заминал.
Новоизлюпеният тото милионер почти е построил така мечтаната от него къща. Също така той наскоро е похарчил 200 хиляди лева от печалбата си, за да се сдобие с имот от Горското. С тази покупка 60-годишният Здравко Траянов помогнал и на себе си, и на племенника си, тъй като е закупил парцела, на чиято територия е разположен ипотекираният цех за производство на мебели, който управлява родственикът му. В същия парцел милионерът си е вдигнал и двуетажна къща, но още не живее в нея. Тя е покрита, но още не е обзаведена.

Добавете Вашия коментар

TOP