Тошко Йорданов зове за бунт: Елате пред парламента и изнесете най-големия лъжец!

07 Март 2024 | 08:29
1 коментара
Политика
България
Тошко Йорданов зове за бунт: Елате пред парламента и изнесете най-големия лъжец!

Гроздан Караджов пусна официален списък да бъдат изслушани всички, после се принуди да го направи писмено и да го входира в парламента, за да му обърнат внимание. Но в комисията на сглобката нямат голямо желание за това изслушване. Това заяви председателят на ИТН Тошко Йорданов тази сутрин в ефира на Bg On Air.

Както е известно, въпросният списък, който е внесъл Караджов от ИТН, включва лица, които да бъдат изслушани във временната комисия, която трябва да разследва дейността на групата около Мартин Божанов - Нотариуса.

Продиктуван е не само от разследвания в медиите, но и от данните на Антикорупционния фонд, внесе яснота наскоро Караджов, а лицата, които иска да бъдат изслушани, са Асен Василев и Румен Спецов, заради данните на гръцките бизнесмени, които след като са им подали сигнала, са понесли тежестта на бухалките на НАП, ДАНС и ГДБОП.

"Между приказките и действията има огромно разминаване в ПП-ДБ! На приказки щяха да вкарат и Борисов в затвора, а сега го правят важен политически фактор. И даже най-вероятно сега ще му клекнат", заяви още Тошко Йорданов. И добави:

"Направиха един куп противоконституционни неща. Наглостта, с която се разделя държавата, вече не се крие. Допреди две-три години всички журналисти говорехме за задкулисие. Сега наглостта е толкова голяма, че го правят вече по телевизията. И не им пука!

Когато дойдат изборите, ако се делегира власт на същите тези хора, какво можем да направим?! Когато си лъган толкова години, не трябва да стоиш в ъгъла, а да действаш. Хората трябва да осъзнаят, че от тях зависи.

Вижте кой е най-големият лъжец, елате пред парламента и го изнесете!

В момента, в който човек се оттегли от обществения живот, получава това - става беден, изнасят му лекарствата, накрая умира. Продължавайте да стоите настрани! И да гледате как всичко се случва уж случайно. Е, България е страната на случайностите!

България е единствената държава, в която две седмици подред се падат от тотото едни и същи числа!", завърши Йорданов.БЛИЦ

Добавени коментари

VINI FORSITE публикува:
07 Март 2024 | 19:52
Този идиот проруски агент и боклук да ходи в Сибир да се наслаждава на свободата.

Добавете Вашия коментар

TOP