Торта и червени рози за 100-годишния юбилей на баба Люба от Гоце Делчев

04 Октомври 2023 | 16:37
0 коментара
Хайлайф
Благоевград
Торта и червени рози за 100-годишния юбилей на баба Люба от Гоце Делчев

100 години празнува Люба Праматарска. Баба Люба е родена на 4 октомври 1923 година. Посрещна гостите си с настроение и изряден външен ви.

Към момента тя е най-възрастният жител в Гоце Делчев. По този повод, представители на Общината в града днес я посетиха и поздравиха за вековния юбилей. От името на временно изпълняващият длъжността кмет на община Гоце Делчев Валери Сарандев, столетничка получи торта, цветя, поздравителен адрес и комплект книги, свързани с историята на гоцеделчевския край. Пожелаха й да бъде жива и здрава, все така жизнена и енергична, да се радва на обичта и уважението на своите близки и роднини.

"Вашият личен празник е един прекрасен повод за житейска равносметка, защото вие сте от хората, които имате с какво да се гордеете – прекрасна и любяща майка, всеотдайна баба и прабаба, достойна и трудолюбива жена, истински боец по дух. Както вашето семейство, близки и роднини, така и всички ние – жителите на община Гоце Делчев, се гордеем, че имаме съгражданин като Вас, който да бъде наш ценен наставник и будител, който е пазител на живата история на нашия край!“, се казва в поздравителния адрес до Люба Праматарска.

Добавете Вашия коментар

TOP