Топ реферът на Пиринско Ив. Стоянов свири на „Ливърпул“

20 Октомври 2021 | 09:14
0 коментара
Спорт
Топ реферът на Пиринско Ив. Стоянов свири на  Ливърпул

Топ реферът на Пиринско Ивайло Стоянов получи наряд от УЕФА за мач на „Ливърпул“. На петричанина е поверено гостуването на мърсисайдци на „Уанда Метрополитано“ в Мадрид срещу „Атлетико“. Двубоят е от младежката Шампионска лига. Първи асистент на Сватбата е Иво Колев, а на отсрещния тъч застава санданчанинът Мирослав Максимов. Триото загря в нашенската Втора лига на стадиона в Драгалевци в петък при класическата победа 3:0 на „Септември“ над „Миньор“ и не срещна някакви проблеми с мача предвид ярко изразеното домакинско предимство и плахото поведение на чуковете. За това повлия и липсата на агитката на гостите заради забраната за допускане на публика по софийските терени.

Българско присъствие ще има и в другия поток от ШЛ до 21 г. На сблъсъка между турския „Трабзонспор“ и босненския „Звиезда“ ще звучи свирката на болярина Георги Давидов, който в неделя вечер се справи със срещата на ЦСКА с „Ботев“ /Пд/, която армейците спечелиха с 3:2. Помощници на главния арбитър са Георги Дойнов и Петър Джугански.

Уикендът във втория ешелон на родния футбол бе белязан с поредния съдийски скандал, в който се оказа замесен лайсменът от Кулата с елитен статут Костадин Тановчев. Той беше част от бригадата на софийския рефер Мартин Марков, който сгафи сериозно с неотсъдена кристално чиста дузпа за лидера „Хебър“ при резултат 0:0 във визитата на „Марица“ и нарисуван червен картон за защитника на пловдивчани Ангел Грънчов, вкарал впоследствие първия гол за успеха на домакините с 3:1. Ниската оценка на Марков вещае продължително отсъствие от професионалния футбол, в очакване на решението на Съдийската комисия е Тановчев.в.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP