Топ проститутката на Югозапада стана монахиня, преживяла катарзис

13 Януари 2024 | 15:47
2 коментара
Любопитно
Благоевград
Топ проститутката на Югозапада стана монахиня, преживяла катарзис

Темата за женските манастири и моралния облик на техните обитателки не веднъж е занимавал паството, но в момента е особено актуална в Кюстендилско и Благоевградско. Най-оборотната магистралка в региона, която условно ще наречем Сиси, от няколко месеца е турила точка на порочната професия и се е замонашила, научихме от местни одумници.

Оборотната дама, вече навършила достолепните за професията 43 години, е станала монахиня в малка Балканска обител, далеч от родния си край. Там се радвала на особена почит, тъй като самата игуменка преди да се обрече на Бога е била балерина и според мълвата имала вземане-даване с партийните величия от миналия век.

 

Сиси обаче много липсвала на мъжете по „Струма“ и на професионалните шофьори и според мълвата дори в момента зевзеци са започнали подписка да я молят да се върне на работното си място. Според запознати с прелестите на мадамата в нея имало още доста хляб и десетина години радост за мъжете.

Бившата магистралка обаче и хабер си нямала да напуска обителта. Тя твърдяла, че е имала видение да се замонащи след като миналото лято катастрофирала с клиент и нищо не можело да я накара да се върне към блудния живот.

 

Манастирите отдавна крият бурни страсти

В началото на прехода родните манастири се превърнаха в обекти за секс туризъм. Основни дестинации за групировките бяха Гложене, Черепиш и обителта “Свети Никола” в Арбанаси, където е погребан Илия Павлов, твърдят злите езици. А в Черепишкия манастир петилетки наред работели щатни проститутки.

Игуменка-мюсюлманка крие 17 аборта

Разтропаната сестра Христина, която преди години управляваше манастирския комплекс “Свети Пантелеймон” по пътя между Смолян и Пампорово, е може би най-интересната личност в общността. Миряните я наричаха “шарлатанка”, “самозвана лечителка” и “пишман екстрасенс”, а самата обител – “фабрика за пари”. Твърдяха, че е родена мюсюлманка, а преди да се замонаши, имала 17 аборта и 4 деца.

Добавени коментари

Golyu публикува:
13 Януари 2024 | 18:34
Значи мамастирите са"религиозни - порно" домове,скрити зад логото християнство! чИстито, същото е и с мъжките такква, ЕБАНЕ до спукване!
поп Нафърфорий публикува:
13 Януари 2024 | 17:17
Жената си е от.ебала за цял живот и вече се е изтъркала отдолу, та се готви за Господ...

Добавете Вашия коментар

TOP