Топ пилота по мотокрос на община Симитли Жулиян Георгиев е новият шампион по мотокрос на България

17 Ноември 2023 | 09:29
0 коментара
Спорт
Благоевград
Топ пилота по мотокрос на община Симитли Жулиян Георгиев е новият шампион по мотокрос на България

За пореден път, топ пилота по мотокрос на община Симитли Жулиян Георгиев постигна отличен резултат и се изкачи по стълбичката на успехите, като грабна отново ПЪРВО място в състезание по мотокрос в България. Надпреварата бе проведена в Айтос, където състезателя на Табак Рейтинг Тим община Симитли - Жулиян Георгиев се състезава в клас МХ1.

Това е поредното състезание на Жулиян, в което достойно представи своя клуб и цялата община Симитли.

В интервю пред motocrossbg.eu, Жулиян Георгиев споделя как оценява изминалия състезателен сезон и кое според него е най-доброто му представяне. Ето и кратък коментар по темата от състезателя на община Симитли: 

„Как оценяваш изминалия състезателен сезон? - Този сезон беше доста добър за мен! Показвах постоянство на всяко едно състезание, с минимални грешки в карането. Беше много трудно физически и ментално, защото нямам възможността да тренирам доста често с мотор. Последните два месеца ги изкарах само от състезание на състезание, без тренировки между тях. Като включим също, че отидох на световно със една седмица предизвестие и точно 5 тренировки с мотор за лятото, но всичко това се дължи на моята добра зимна подготовка, в която прекарах много часове тежки двуразови и триразови тренировки.

Кое беше най-доброто ти представяне? - Най – големият успех за тази година е ,че успях да се докосна до световната сцена и имах възможността да се състезавам срещу най – добрите състезатели на планетата! Въпреки всички разочарования и трудности през годините, аз успях да се докосна до върха. Аз вярвам в моите възможности и вярвам, че с правилните хора зад гърба ми, аз мога да постигна големи неща в този спорт!“

 

Повече информация и цялото интервю на състезателя на община Симитли Жулиян Георгиев, може да намерите на следния линк: https://motocrossbg.eu/%D0%B6%D1%83%D0%BB%D0%B8%D0%B0%D0%BD-psycho-%D0%B3%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8%D0%B5%D0%B2-%D1%86%D0%B5%D0%BB%D1%82%D0%B0-%D0%BC%D0%B8-%D0%B5-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BF%D1%83%D0%BB/

Добавете Вашия коментар

TOP