Топ 10 на най-лошите подаръци за Свети Валентин

14 Февруари 2021 | 01:20
0 коментара
Любопитно

Днес празнуваме Свети Валентин, който се счита за най-романтичния ден на годината. Въпреки пандемията повечето хора искат да зарадват половинката си. Но не винаги е достатъчно желание и често не случваме с избора на подарък. Сам по себе си предмет не може да засвидетелства любов, но вие сигурно го знаете. Най-добре отделете време за вас двамата, гледайте романтичен филм или просто се разходете под звездите. Но все пак, ако сте решили да направите мил жест и да изненадате половинката си с подарък, внимавайте какво подарявате

Изброили сме 10-те най-лоши подаръка за Свети Валентин:

Фитнес карта

Всеки иска фитнес карта, но никой не желае да му се напомня, че се нуждае от такава.

Цветя в последната минута

Цветята също са „добре дошъл“ подарък за Деня на влюбените. Експертите напомнят, че те трябва да са свежи и старателно подбрани. Грабнатите в последния момент от някой супермаркет букети не са удачен избор, тъй като обикновено не са толкова свежи и увяхват бързо.

Секс ръководство

Партньорът ви определено няма да е във възторг.

Змия за домашен любимец

За някои хора това екзотично животно ще ги зарадва, но като подарък за Свети Валентин, бихте изпратили грешно послание.

Татуировка с вашето име

Това зависи изцяло от колко дълго сте били с човека до вас, но шансовете са, че не сте били достатъчно дълго, за да не откачите съвсем, когато видите името си върху него.

Еротично бельо

Чудесна идея, но внимавайте да не объркате размера.

Бонбони

По-добре се спрете на нещо друго, никой не обича калориите.

Плюшенa играчкa

Най-популярният подарък за Свети Валентин - мечета, кученца и всякакви животни със сърчица. Мил жест и играчките са много сладки, но приятелката ви не е дете.

Домакински уреди

Освен ако не знаете, че половинката ви „гори“ от желания да получи лъскав нов тостер или чайник, е по-добре преди празника на влюбените да стоите далече от домакинските уреди. Мнението на експертите е, че подаръците за Свети Валентин трябва да са обмислени и подбрани с чувство, а не практични.

Нищо

Всеки обича да казва, че не му пука за деня на влюбените, но в крайна сметка никой не иска да се чувства забравен или недооценен от човека, с който е.Кмета.бг

Добавете Вашия коментар

TOP