Тома Томов в Благоевград: Бойко Борисов не бива да се допуска до кормилото на държавата

02 Март 2017 | 07:19
3 коментара
Политика

Влязох в листата на БСП защото трябва да се смени курсът на страната, той е погрешен, Бойко Борисов не бива да се допуска до кормилото на държавата, той е опасен и вреден, каза Тома Томов, при пристигането си в Благоевград.

Според него големите батальони решават нещата, а не псувните по кръчмите.

Журналистът и външно-политически коментатор пристигна в Благоевград за представянето на листата на коалиция: „БСП за България”, чийто водач е в Първи МИР.

„Благоевград е младежки и студентски град, много млади умове има тук, надявам се от това да тръгне нова България, те трябва да стоят тук, да правят икономика на знанието, допълни водачът на листата на коалицията в Пиринския край.

Една от най-младите листи в страната със средна възраст 35-36 години, представи лидерът на БСП в областта Николай Бошкилов, който призова симпатизантите на коалицията да докажат, че Благоевград не е цигански катун, както казал преди три дни Бойко Борисов.

„Горди сме и честити, че листата ви води легендата Тома Томов, законодателят на външно-политическия коментар, да поздравим и Корнелия Нинова, че покани тази ярка фигура на гражданството общество в България, корените на българската чест и достойнството са свързани с вашия край”, каза Иван Гранитски.

Според него благоевградския край има задачата да изтегли и върне националното достойнство на България чрез депутатите в бъдещия парламент като Тома Томов.

„Вашият край е кръв, която вода не става, с Тома Томов имате невероятна възможност да изпъкнете като регион. Животът можеше да ни мине без да направим нищо за отечеството, а България е тежко болна, и утре когато нашите деца ни погледнат в очите и кажат „Вие какво направихте за да спасите страната си, когато имахте възможност, освен да сведем виновно глави, и кажем-нищо не можахме да направим. А е трябвало да направим”, каза проф. Иво Христов.

„Сражението печели този, който най-силно иска да победи, с победата на ген. Радев, което беше нещо невероятно, аз усетих една нова вълна, помислих си, че може да се направи нещо”, каза водачът на листата.

Според него вече 27 години се подменя историята ни, внушават ни, че сме малки и от нас нищо не зависи. Речта на Томов бе изпратена с възгласи „победа, победа”.

 

Добавени коментари

струмско публикува:
02 Март 2017 | 19:57
води си и клакьори...
ЗА ЛЮБОПИТНИТЕ публикува:
02 Март 2017 | 09:43
В ЗАЛАТА НЯМАШЕ МЕСТА И ЗА ПРАВОСТОЯЩИ!
hm публикува:
02 Март 2017 | 09:23
Дайте снимки от залата.................ПРАЗНА Е!

Добавете Вашия коментар

TOP