Тодор Тагарев: Сега всички са срещу ПП

29 Април 2024 | 09:27
0 коментара
Политика
България
Тодор Тагарев: Сега всички са срещу ПП
„Ще гласувам за ПП-ДБ, това е коалиция основана на ценности, тя води държавата по нейния правилен евроатлантически път. Сега малко си почивам, няма да участвам в предстоящите избори. Не съм в листите“, коментира бившият военен министър Тодор Тагарев.
 

„Сега всички са срещу ПП, пускат всякакви компромати. Фокусиране на огъня в една единствена посока, от всички възможни страни наблюдавам в последните месеци. Сегашният служебен министър аз го ценя, и аз го поканих за зам.-министър. Той е свързан с ГЕРБ, нека да се знае“, “, коментира бившият министър.

 

Атаките ги считам за част от играта. "Възраждане" , БСП атакуват политиката, която водим, коментира Тагарев.По думите му, атаките са израз на "ревност" от едни евроатлантици към други.

 

„В парламента отлежаваха важни решения с месеци. Това бяха пиар ходове без обективни причини. Опитах се с Борисов да комуникирам, писах му есемеси за забавените решения, но това не помогна. С Иван Костов съм имал няколко разговора, но не мога да кажа дали е говорил с Борисов за мен. Винаги съм търсил контакт, канил съм Комисията по отбрана, но от есента на миналата година тяхната позиция се промени. Атаките срещу мен започнаха след меморандума за помощта към Украйна" , заяви още Тагарев.

 

Базата в „Кабиле“ все още се проектира, затова няма бюджет за нея, допълни още той. Тагарев бе категоричен, че все още има технологично време. Проектирането на базата, обаче, не е обезпечено с бюджет.

Добавете Вашия коментар

TOP