Титулярен бранител на „Септември“ /Симитли/ с тежка контузия след спаринга с македонците

19 Август 2017 | 15:25
0 коментара
Спорт

Титулярният бранител на „Септември“ /Сим/ Георги Пейчев получи тежка травма в контролата с македонския „Кит-Го“ /Пехчево/, загубена от домакините с 1:3 в Симитли. Юношата на „Левски“ влезе през второто полувреме, но при борба за топката се озова на земята, а после бе ударен лошо от паднал с цялата си тежест върху него футболист на съперника. Прегледът показа разкъсване на връзки в раменната област. Мястото е обездвижено и остава така за 1 месец по нареждане на лекарите.

Г. Пейчев е сред най-стабилните състезатели в отбора на наставника Спас Стоименов и не пропусна дори минута през втория дял на миналия сезон. В щаба на симитличани трябваше да решават вчера кой ще го замени на левия бек в днешното гостуване на новака в Югозападна Трета лига „Елин Пелин“.

В групата попаднаха вратарят Димитър Пангев, централният нападател Борислав Хазуров и десният защитник Асен Топузов, които пропуснаха спаринга с пехчевци. Докато „Септември“ /Сим/ приемаше третодивизионния „Кит-Го“, елинпелиновци срещнаха „Славия“ в проверка на един от помощните терени на стадиона в кв. „Овча купел“, където паднаха с 0:8. На старта в третия ешелон те загубиха с 1:3 от „Пирин“ /ГД/ навън, а септемврийци победиха у дома „Германея“ с 4:0.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP