"Ти знаеш проблемите ни, реши ги!": казаха жителите на Баня и Бачево на Радослав Кирев

13 Октомври 2023 | 09:09
0 коментара
Общество
Благоевград
Ти знаеш проблемите ни, реши ги!: казаха жителите на Баня и Бачево на Радослав Кирев

Очи в очи с хората! Жителите на село Баня имаха среща с кандидата за кмет на община Разлог издигнат от "БСП за България" - Радослав Кирев.

На тази среща беше представена и листата за съветници. Кирев запозна присъстващите с приоритетите и целите си за развитие на община Разлог. Говори с разбиране и в детайли за проблемите за решаване в с. Баня, което изненада и зарадва хората дошли на срещата.

"Много е важна връзката между кмета и жителите на общината, за да се решават проблемите на всички. Кмета трябва да е слуга на хората"- подчерта Кирев. Срещата приключи, но и навън хората останаха дълго да говорят с бъдещия кмет, усетили харизмата и човещината му, сподели кандидатът за кмет на село Баня – Мария Юрганчева.

Жителите на с. Бачево също имаха удоволствието да се срещнат с кандидата за кмет на община Разлог.

Всички се убедиха в безспорните качества на Радослав, в неговото желание за робота в интерес на хората, за добруването на Разлог и на всичките селища от общината.

Хората приятно се изненадаха от факта, че Радослав Кирев в детайли познава проблемите на с. Бачево и има идеи за решаването им. Срещите на Кирев с жители на Разложко продължават.

 
TOP