TheBravaBalkanFest ще се проведе на 2 и 3 септември

12 Август 2022 | 14:26
1 коментара
Култура
TheBravaBalkanFest ще се проведе на 2 и 3 септември

Седмото издание на TheBravaBalkanFest ще се проведе в два поредни дни на 02 и 03 септември на обичайното си място пред кметството на село Дъбрава.

Фестивалните вечери са тематично разделени и както обещахме ще има музикални изненади, които бихме категоризирали като големи.

Решихме, че е необходимо да разширим кръга на музикалните предпочитания и в първия ден на сцената ще се качат едни от най-добрите български диджеи. Ще запазим в тайна хедлайнера на вечерта, но говорим за изпълнител със световна слава.

Вторият фестивален ден ще премине под знака на рок музиката като гвоздея ще забие италианската трибют банда EUROSMITH 1-st European Aerosmith Tribut Band. Те ще ни потопят в атмосферата и излъчването на великите AEROSMITH.

От центъра на Благоевград до мястото на събитието са 4 километра. Разстоянието можете да изминете пеша с приятели, което ще направи вашето изживяване много по-пълноценно. Ако пък искате да подкрепите местната икономика можете да си вземете такси, като цената за четири човека ще бъде на стойността на билет в градския транспорт.

Задължителните неща са маратонки, одеяло, връхна дреха и добро настроение…
Събитието е с вход свободен.

Очакваме Ви!

Добавени коментари

Ая публикува:
12 Август 2022 | 14:36
Стига с тия свлски събори! Поканат некой певец от миналия век и чудо невиждано! Направете нещо стойностно, с имена от деня, не мухлясали старчета или Васко кръпката, дето е омръзнал и на себе си!

Добавете Вашия коментар

TOP