Тервел Пулев: Съдията пусна много нечиста игра, без публиката нямаше да се справя

31 Март 2024 | 02:32
0 коментара
Спорт
София
Тервел Пулев: Съдията пусна много нечиста игра, без публиката нямаше да се справя

Тервел Пулев победи с единодушно съдийско решение камерунеца Роли Ламбърт, но не бе никак доволен от играта на съперника си, който според него е действал с прекалено много нечисти прийоми. 

41-годишният български боксьор взе осемрундовата битка в полутежка категория и благодари на публиката "Арена София" за подкрепата, която му е дала.

"Страхотен мач от гледна точка на публиката и на зрелището, но труден за мен. Съдията допусна по-мръсна игра и от двамата - първоначално от него, после и аз нямаше какво да правя и започнах да използвам същите средства. Получи се бокс, на който ние тук много не залагаме, но важното е, че победихме. Победителите не ги съдят", бяха първите думи на по-малкия от братята Пулеви.

"Искаме да благодаря на публиката, която не спря да ме аплодира. Огромен поклон към всички вас. Пред чужда публика това нямаше как да се получи, вие бяхте моята подкрепа. Моето послание към Кубрат е да не подценява никой, защото няма да му е лесно. Съдиите са чужди, все едно играем в Германия или САЩ", завърши Тервел Пулев.БТА

Добавете Вашия коментар

TOP