Тервел Пулев победи Пантерата след три рунда на галавечер в Коста Меса, Калифорния

14 Април 2023 | 08:31
0 коментара
Спорт
България
Тервел Пулев победи Пантерата след три рунда на галавечер в Коста Меса, Калифорния
Тервел Пулев победи американеца Джоел Ходжгрийн - Пантерата след три рунда на галавечер в Коста Меса, Калифорния и записа 17-и успех в кариерата си. В щаба на Тервел беше брат му Кубрат, който бе специално представен преди срещата.

Първият рунд премина с по-активна игра на Пулев, който пласира няколко удара в тялото на съперника си, но и веднъж бе предупреден за непозволена атака.

Българинът бе по-активен и във втората част от три минути и дори успя да свали съперника на пода, макар това да не бе тълкувано от реферите като удар, а по-скоро като избутване. Въпреки това Пулев нанесе други два удара в главата на Ходжгрийн.

В началото на третата част американецът получи забележка за непрестанно навеждане на главата напред и започна да се движи все по-бавно, докато Тервел вдигна оборотите и скъси дистанцията. 34 секунди преди края Пулев пласира десен прав в главата на американеца и го просна на земята. Ходжгрийн издържа до гонга в третия рунд, но на почивката се отказа.

Българинът се завърна след 334 дни извън ринга, когато загуби от бившия световен шампион в полутежка категория Сергей Ковальов. Това е единственото поражение на българина досега.

Добавете Вашия коментар

TOP