Тенис надеждата от Благоевград Ванеса Пилевска спечели златен медал на международния турнир "Royal cup 2017 в Албена

25 Юни 2017 | 16:05
0 коментара
Общество

Тенис надеждата от Благоевград Ванеса Пилевска спечели златен медал на международния турнир "Royal cup 2017 в Албена.

Дъщерята на бизнесмена и бивш баскетболист на „Пирин“ Иван Пилевски - Ванеса отвя конкуренцията си в своята възрастова група и спечели поредния златен медал на международния турнир "Royal cup 2017, който се проведе от 23 до 25 юни в курорта Албена.

За отличията на турнир "Royal cup" се бориха 160 момичета и момчета до 9, 10, 11, 12, 13 и 14 г. от Съединените щати, Русия, Кипър, Великобритания, Украйна, Румъния, България и други държави.

Сред тенисистите се открояват имена от националните отбори на своите страни. Призьорите получиха красиви купи, както и предметни награди за спомен, осигурени от спонсорите на проявата. ​

Третото издание на международния турнир "Royal cup" се проведе под патронажа на Симеон Сакскогурботски, който откри и официално новият тенис център.

Бившият премиер преряза лентата на комплекса заедно с Маргита Тодорова - директор "Маркетинг и продажби", и Димитър Станев - заместник-директор "Развитие" в "Албена" АД.

Новият тенис център разполага със 7 корта и инфраструктура за почивка. Изданието тази година се радва на изключителен интерес, като броят на участниците е двойно по-голям в сравнение с миналата година.

Добавете Вашия коментар

TOP