Тема с продължение! Анонимна анкета ще решава виновна ли е учителката, обвинена от майка, че затваря детето й в тъмен килер

22 Април 2021 | 16:29
0 коментара
Общество

Казусът с обвинената детска учителка в Разлог, за която майка твърди, че наказвала детето й в тъмен килер, доведе до анонимна анкета сред родителите. Тя е стартирана във вчерашния ден и цели да събере обективни и безпристрастни мнения на родителите както за обвинената учителка, така и за поведението на детето, чиято майка пусна жалба.

Мотивът на директора на ОДЗ „Елиза Астинова“ Светла Копанарова е, че анкетата ще даде най-обективна оценка за работата на учителката.

Още във вчерашния ден десетки родителите проявиха активност и дадоха мнението си. За да бъде гарантирана анонимността им и с цел да се включат максимално повече хора, написаното от тях се поставя в плик и се пуска в запечатана кутия. Всички мнения ще бъдат разгледани от Етичната комисия, която ще заседава днес и на която са поканени всички засегнати страни, представители на родителския актив и на община Разлог. 

Подписка в защита на уличената госпожа също бе входирана във вчерашния ден при директора Светла Копанарова.

Какво ще реши Етичната комисия, ще стане ясно до дни. Според становището, което ще бъде дадено, ще се определи и наказанието за учителката./струма/

Добавете Вашия коментар

TOP