Татяна Дончева: Говорила съм с Радостин Василев, но не за пари. Ще търся правата си в съда

07 Септември 2021 | 09:30
0 коментара
Политика

След думите на Тошко Йорданов, че Радостин Василев е депутатът, който е бил жертва на опит за подкуп, Татяна Дончева обяви, че няма избор освен да предприеме съответните юридически действия срещу Йорданов и Василев.

„Разговор между мен и Радостин Василев има, но той не е с такова съдържание. Никакви разговори на тема за пари. Какво е "500 к" според вас? Нито помня дали съм писала, нито дали съм имала листче", заяви Дончева.

"Как според вас се убеждават тези хора, че трябва да има правителство, че трябва да участват в това – с разговор. Ще си търся правата по съдебен ред и срещу Тошко Йорданов, и срещу Радостин", каза тя за NOVA.

 

"Разкази с неочакан край", които завършват с "аз не мога да кажа, че тя ми е предлагала пари, но така ми се стори", няма да свършат никаква защитна работа на колегата Василев. Аз съм се срещала с него, да, както и сигурно с още десет души от тяхната параламентарна група. Позицията ми при всички срещи е била тази позиция, която е публично изразена и в интервютата ми - от "Панорамата" при Бойко Василев до наши дни", каза още Дончева.

 

Тя разказа, че тогава им обяснила, че те не могат да подкрепят този списък от имена, защото ключовите министри могат да провалят едно правителство и е важно кои са те. "Темата на разговори ни е била какво трябва да се прави, ако искат да оставят следа в политиката, а не глупостите, които правят. За какво е това участие на Василев при Тошко - ами излез и кажи: тя ми предложи пари... защо бягаш от детектора на лъжата... Интересно, дават ли си сметка кой е този, който утре ще отиде да говори с тях - при положение, че те след това могат да си измислят всякакви "казани" неща.", попита Дончева.

 

Припомняме, че председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов в предаването "Студио Хъ" по 7/8 ТВ разкри кой е въпросният човек от ИТН, на когото Татяна Дончева предложила 500 000 лева.

Дясната ръка на Слави заяви, че на 12 август зам.-председателят на НС и депутат от "Изправи се БГ! Ние идваме" Татяна Дончева в 17:30 часа отива в офиса на депутата от "Има такъв народ" Радостин Василев, за да го убеждава да разцепи групата на ИТН и ако нейната партия получи третия мандат от президента, да може с тези гласове да реализира правителство.снимка:БГНЕС

 

 

Татяна Дончева: Ще търся правата си в съда

 

Добавете Вашия коментар

TOP