Тандемът Петров и Петров са новите треньори на ФК „Пирин“

04 Юли 2022 | 12:56
3 коментара
Спорт
Тандемът Петров и Петров са новите треньори на ФК  Пирин

Красимир Петров е новият старши треньор на ФК "Пирин". Той ще работи в тандем заедно с опитния Васил Петров от ДЮШ  „Пирин“. На пресконференция в понеделник, 4-и юли, на стадион „Христо Ботев“ официално новият тандем беше представен от президента на клуба Станислав Манолев, изпълнителния директор Велислав Елезов и спортно-техническият директор Светослав Дяков.

От ръководството обясниха, че са разглеждани различни варианти, но Петров най-много се е доближил до профила, който е търсен при "орлетата".

Добавени коментари

айде пак публикува:
05 Юли 2022 | 14:24
Абе не разбрахте ли че човекът за Пирин е Наджи Шенсой. Пасва като дялан камък на Пирин. Само си губиме времето с тези треньори, докарали ДЮШ на Пирин да е една от най-слабите в България.
Асен публикува:
04 Юли 2022 | 16:36
Бриндо, споменават източника на информацията, снимки и т.н.
Пиринец публикува:
04 Юли 2022 | 16:17
Смешни сте с този Васил Петров?! Нищо не става от този вече застарял" треньор",не говоря за възрастта,а за това, че нищо не е постигнал във футбола!!А другия ще го видим щом още няма лиценз Про?! Има ли поне висше спортно образование? Побликуваите визитките на целия треньорзки щаб. Стига с такива били добри футболисти и могат да бъдат треньори,директори и т.н

Добавете Вашия коментар

TOP