Танцова формация „АСТРА” се завърна от Първия интернационален фестивал на музикалното и танцово изкуство „Магията на Венеция“

14 Септември 2017 | 17:36
1 коментара
Култура

Танцова формация „АСТРА” с худ. ръководител Галя Златкова се завърна от турне в Италия и заслужено може да се похвали с отличията от участието си във фестивала „МАГИЯТА НА ВЕНЕЦИЯ“.

В трите фестивални дни Танцова формация „АСТРА“ участва с три възрастови групи, като показа общо 10 танца от своя репертоар и четири солови изпълнения на Диляна Стоянова и Ивана Спасова. С разнообразния си репертоар, многообразието от костюми в различни багри и цветове, усмихнати лица и перфектното изпълнение на танците и песните, прекрасните момичета на „Астра“ успяха да завладеят публиката и да спечелят симпатиите на много от участниците във фестивала, с които завързаха нови приятелства.

Худ. ръководител Галя Златкова остана изключително доволна от представянето на формацията във фестивала и с радост прие поканата на организаторите, която беше отправена към нея за участие на ТФ „Астра“ в следващите издания на фестивала.

Талантливите момичета от формацията бяха наградени с ПЛАКЕТ и Сертификат за цялостното представяне на състава. Три от момичетата бяха отличени с индивидуални награди – Дия Достумска за най-малък участник и два сертификата за Диляна Стоянова и Ивана Спасова, които освен като танцьори се изявиха и като певици в музика.

„С групата на „АСТРА“ пътуваха и много от родителите на танцьорите, които през цялото време се включваха активно в провежданите инициативи по време на фестивала, подкрепяха изпълненията на участниците с бурни аплодисменти и се радваха на успехите им, за което сърдечно им БЛАГОДАРИМ! Турнето беше съчетано и с екскурзия до гр. Верона и гр. Венеция, където танцьорите се запознаха с много от културните и исторически забележителности на Италия.
Щастливо пътуване и щастливо завръщане на всички! До следващия път!“, споделиха танцьорите от формацията.лната част на фестивала.

 

Добавени коментари

Редакция публикува:
15 Септември 2017 | 20:11
Продължението на музика-лната част на фестивала.

Добавете Вашия коментар

TOP