Танцова формация „Астра“ Благоевгад стана на 35

21 Юни 2022 | 11:16
0 коментара
Хайлайф
Танцова формация  Астра  Благоевгад стана на 35

С вълнуващ спектакъл „Милион метчи“ Танцова формация „Астра“ отбеляза 35-годишнината си. Момичета от първите випуски на формацията танцуваха редом до най-малките попълнения. Концепцията на спектакъла „разходи“ публиката от Япония до Близкия Изток, през Испания до приказните самодиви, скитащи из нашенските полета.

Пищност на костюми, оригиналност на изразните средства, артистизъм, младост и талант дефилираха на сцената в спектакъла „Милион мечти“, дълго подготвян за отбелязване на годишнината.

„След този прекрасен спектакъл съм още по-сигурен, че Благоевград е богат. – каза кметът Илко Стоянов – Богат със своите млади и талантливи хора, богат с енергията да се създава нещо красиво.“ В знак на признателност за дългогодишния труд и отдаденост на каузата да вдъхновява и възпитава в естетика своите момичета, кметът Илко Стоянов връчи Почетния знак на Община Благоевград на основателката и дългогодишна ръководителка на Танцова формация „Астра“ Галя Златкова. Пълната зала в Американския университет не можа да побере всички желаещи да се докоснат до енергията на Танцова Формация „Астра“.

Днес от 19:00 часа формацията ще има второ представление на спектакъла „Милион мечти“.

Добавете Вашия коментар

TOP