Талант от Добринище отсрами България на Световното в Норвегия

09 Март 2020 | 14:05
7 коментара
Спорт

Националният състезател и представител на ски клуб „Юлен” Георги Ергин от Добринище е с най-добри резултати за България на световно първенство за младежи за последните 30 години.
Норвежкият курорт Нарвик е домакин на световното младежко първенство, в което страната ни е представена от четирима алпийци, двама от тях са представители на ски клуб „Юлен”.
При младежите в дисциплината спускане, Георги Ергин се представи чудесно и зае 26 –то място. В спускането нашият състезател върна славата на България от преди 30 години, като се класира на 21 място. И двата резултата на Ергин са най-добри за България.Пирин спорт

Добавени коментари

Хай стига! публикува:
10 Март 2020 | 16:05
С какво право една стара мома,която даже не може да си намери място в разлога,ще ми дава оценки за това и онова! Ниц ма,кукло,ти ще ми казваш това и онова...
Добринищенин публикува:
10 Март 2020 | 16:00
А дали ще може Мишковица да посочи на снимката кое е момчето?! Ще бъде много интересно.
Друг /между Разлог и Добринище/ публикува:
10 Март 2020 | 15:58
Да,да-знаем,че Разлог дава всичко за района на разлога! Но не си спомняме друг освен героят от "Фермата".Не исках да Ви засягам,но Вие нямате мярка.И докато Вие засягате другите-няма да получите друго "уважение".Впрочем Вие започнахте първи.
Друг публикува:
10 Март 2020 | 15:49
В Разлога се знае кой,какво,как и защо краде разни истини и щом са "из разлога" много удобно си ги приписват на бившата Мехомия,която сега вече е Разлог.Всеизвестно е,че хората населяващи днешният Разлог са с болни мозъци и си приписват и най-малките факти за техни.Разчитат,че една неистина повторена хиляда пъти става истина.Да,ама НЕ! Няма други като разложени да напръскат със спрей табелата,показваща посоката за Банско,въпреки че има И табела показваща Разлог?! Така не ставате по-симпатични! А напротив.Спрете с тази мания за величие! А специално за това момче: познавам лично цялото семейство.Това "дете" още,когато беше малък беше много амбициозен.Помня как дядо му Гошо/Бог да го прости/ го водеше в Банско на всички тренировки.Баща му-не по-малко мераклия-продължи.Така че не е "чисто разложенче от Крапата маала" Ами си е чисто добринищенче от центъра на Добринище! Добре е мехомичани да спрат с тая злоба,и мания за величие!
Красимира Мишкова публикува:
10 Март 2020 | 15:24
Хай стига! Всички знаем че едно село като Добринище не може да даде нищо на БЪлгария, а и никога не е давало. Какви таланти има там?
Иван публикува:
10 Март 2020 | 13:46
Красимира,влез в профила му във фейсбук той е писал от къде е,така че не спекулирай!
Красимира Мишкова публикува:
10 Март 2020 | 11:52
Отново крадете младите таланти нма град Разлог! Момчето си е чисто разложенче от Крапата маала!!!

Добавете Вашия коментар

TOP