Тайно локдаун парти с 3-ма диджеи, готвено за събота вечерта, разбуни духовете в Благоевград

08 Април 2021 | 08:09
0 коментара
Общество

Тайно локдаун парти се подготвя в Благоевград. Купонът щял да се проведе в събота вечерта някъде извън града и се очаквало да има голямо струпване на хора, сигнализира читател на „Струма“.  

„Искам да ви информирам за тайно парти, което се организира в Благоевград в разрез с противоепидемичните мерки на министъра на здравеопазването. Мястото е неясно поради съображения за конфиденциалност от страна на “организаторите”. Очаква се да има доста голямо струпване на хора на закрито. Моля да сигнализирате институциите да вземат мерки срещу нарушителите“, апелира читателят в писмото си, което получихме на редакционната електронна поща.

Като доказателство е прикачена снимка, която цикулира в социалните мрежи и приканва хората да дойдат на събитието. От нея става ясно, че участието в локдаун партито става чрез предварително записване на посочения телефон, като входът е 5 лв. Локацията ще бъде изпратена два часа преди събитието само на онези, които са се записали, като единственото пояснение за мястото е, че е в „западната част на Благоевград“, а влизането ще става на 10 април от 22.30 до 00.30 ч. Внасянето на алкохол е абсолютно забранено, като на входа ще има проверки, не се разрешава и снимането на партито, което ще се подгрява от трима диджеи. Организаторите на събитието са написали, че очакват пълна конфиденциалност от записалите се за партито, което, ако не е провокация, е пълна глупост, след като рекламата му циркулира в социалната мрежа.

Репортер на „Струма“ вчера позвъни на посочения телефон за записвания. Обади се мъж, който обясни, че вече не се правят резервации, тъй като всички места са заети. Къде е мистериозното място за парти и въобще ще има ли такова, предстои да разберем.в.Струма/Бетина Апостолова

Добавете Вашия коментар

TOP