Съветниците в Благоевград ще умуват над 70 точки на редовното си заседание този петък

25 Февруари 2020 | 11:45
0 коментара
Политика

70 точки ще бъдат разгледани от парламентаристите в Благоевград по време на редовно месечно заседание на Общински съвет на 28 февруари 2020 г. /петък/ от 9.30 ч.

Заседанието ще започне с питане от групата на ПП ГЕРБ в Общински съвет Благоевград.

След това съветниците ще разискват предложение от Дейвид Еванс – Президент на Американски университет в България, за удостояване на проф. д-р Христо Пенев Кротев със званието ”Почетен гражданин”, за принос в развитието на съвременната българска наука, култура и образование, по случай 60 годишният му юбилей.

Валентин Василев ще направи годишен отчет за дейността на Обществения посредник на територията на община Благоевград.

Предвижда се съветниците да гласуват предложение., относно приемане на Наредба за отпускане и изплащане на еднократни парични помощи за стимулиране на раждането и отглеждането на деца на територията на Община Благоевград.

Съветниците ще решат дали да дадат съгласие председателят на Общински съвет Благоевград, да членува в Националната асоциация на председателите на общински съвети в Република България, както и дали ще се отпусне еднократна финансова помощ на жители на Община Благоевград, съгласно приетите от Общински съвет Благоевград критерии и целеви групи.

Като последна точка в дневния ред е заложена молба от Илия Стефанов Илиев, относно изслушване на сесия на Общински съвет Благоевград.

Добавете Вашия коментар

TOP