Съветниците в Банско отпускат средства за космически лагер в Измир

30 Юни 2021 | 14:27
4 коментара
Бизнес


На заседание на общинския съвет в Банско днес бяха разгледани и приети предложения свързани с отпускане на средства за участие на деца в космически лагер в град Измир – Турция. Парите ще бъдат осигурени от параграф „Стипендии“ на община Банско. Заради пандемичната обстановка през миналата година учениците не успяха да пътуват, но сега има възможност и общинският съвет отпусна сумата от 1000 лв. за участие на децата в международен космически лагер.
Прието бе допълнение на Наредба за платено паркиране на МПС на територията на Община Банско. Общинския съвет в Банско изслуша управителя на „Топлоснабдяване Банско ЕООД“ Тодор Тренчев, който направи мотивирано предложение за удължаване срока за погасяване на  втората част от заема, отпуснат от община Банско, поради несъбрани вземания от клиенти за сезон 2020-2021.Съветниците гласуваха „Топлоснабдяване Банско ЕООД “ да погаси втората вноска по договора за безлихвен заем описан след 31.05. 2021г. и договорът да бъде изменен с двустранно писмено споразумение, освен това определи срок за една година считано от датата за възлагане на настоящето решение  за погасяване на вноската. Местният пралламент  реши, че  освобождава дружеството от плащането на неустойка от 31.05. до влизане в сила на настоящето решение
Местния парламент в Банско гласува и точки за отдаване под наем на самостоятелни обекти, както и парични помощи за жители на община Банско./bnr.bg

Добавени коментари

Петьо публикува:
01 Юли 2021 | 09:40
АМА СИ ГИ И ТЪРПИМ ДЕ! Да видим до кога?
Петя публикува:
01 Юли 2021 | 09:19
Ами нали гласувахте за тях сега ще ги търпите
Браво! Е тва е! публикува:
30 Юни 2021 | 18:03
Благодарение на "депутата" Сашо Мацурев Банско стана космическа дестинация! С 1000лева таз година в Измир,догодина...в някой вир.Нека да е хаирлия!
Леле публикува:
30 Юни 2021 | 17:56
Немой да отпуснат пари в подкрепа на малкият,и среден бизнес в Банско нека харчат,и крадат нашите пари е така!Пак е само натиск,и репресия на малкият бизнес,нищо не става,стана по-лошо и от Икономов!Общината,и ОС са сбирщина от айдуци,дето си гледат само техните лични облаги ,и интереси!Честито Банско,много добре избрахме!

Добавете Вашия коментар

TOP