Съучениците на Ивана призоваха да се върне

29 Февруари 2024 | 10:08
0 коментара
Общество
Кюстендил
Съучениците на Ивана призоваха да се върне

Все още няма следа от изчезналата на 22 февруари Иван Георгиева. 17-годишната ученичка от Дупница се издирва в цялата страна, но без успех към момента. Все още криминалистите не дават обяснение кой и как е подменил снимката на момичето в социалните мрежи, за което подробно информирахме.

Съучениците на Ивана призоваха да се завърне в Професионалната гимназия по хранително-вкусови и химични технологии.

"В деня, в който казваме НЕ на тормоза, казваме ДА на подкрепата и съпричастността. Казваме ДА на приятелството и надеждата и подаваме ръка към Ивана и към всички онези, които се чувстват сами. Ние сме млади и често не осъзнаваме грешките си. Не осъзнаваме, че с действията си можем да нараним родители, учители, приятели, съученици, себе си. Но се учим. Бавно и полека осъзнаваме какво оръжие държим в ръцете си – единство! И вече знаем как да го използваме. Ние, учениците на ПГХВХТ, заставаме заедно със своите учители и отправяме апел към Ивана да се върне при нас, защото вярваме, че надеждата, която крепи сърцата ни, е била с нея през всичките тези дни и ще я върне здрава и невредима на прага на нашето училище”, написаха във Фейсбук страницата си от гимназията.

Вчера стана известно, че прокуратурата води разследване за отвличане. Активно се разпитват свидетели. Продължават издирвателните действия за установяване на местонахождението на 17-годишната. Дупничани коментират, че може би е изведена от страната. Полицаи пък се надяват, че експертите по киберсигурност ще установят по какъв начин е сменена снимката на Ивана с Мики Маус и какво означава този акт. Преди време Ивана е била напуснала Дупница и я открили на железопътната гара в Благоевград, припониха от полицейското управление в града. Била е с момче.

Добавете Вашия коментар

TOP