Състезателите от ски клуб "Юлен" Банско с три златни медала от състезание в Турция

04 Февруари 2020 | 10:20
3 коментара
Спорт

На 02.02.2020 г. в Ерзурум, Турция се състоя ски състезание в рамките на проект «Сътрудничество за зимен туризъм, щадящ околната среда».

В състезанието взеха участие състезатели от ски клуб Юлен: Стефани Вълева, Станислава Слаева, Ростислав Тошев, Иван Кузманов и Теодор Падарев.

Всички участници се представиха блестящо. Златните медали спечелиха Стефани Вълева, Станислава Слаева и Иван Кузманов.

Добавени коментари

Аз съм бурята! публикува:
05 Февруари 2020 | 09:06
Досадници! С кръчмари не се занимавам, нито стъпвам в бактериалното им заведение. Няма причина да се занимавам с тях, те сами ще се закопаят, вервайте ми. СМЕХ! А ако някои госпожи от бивш секретарски тип имат влечение към гологлави простаци, това си е техен проблем!
МБ публикува:
04 Февруари 2020 | 21:52
Ей, пиленцето Венета Тенева, правиш се на голяма пиарка ли бе, скъпа? Изживяваш се като някоя велика мислителка ли бе, скумрия? Безработна и нагла, това си ти! А номерата, които правиш на Мацурев, вписват ли се в представите ти за аутсаидерско поведение? А сигналите , които пусна за него, клеветите които написа, мислиш ли че ще прокопсаш с тях? Мизерница, стига мърси Банско, стой си в квартирата в мизерния квартал!
Аз съм бурята! публикува:
04 Февруари 2020 | 21:39
Нематакъвръб! С Жоро Икономов изглеждахме доста по добре. Ние бяхме номер 1. Вие сте аутсайдери! Айде справка в google сега какво е "аутсайдер"! ХАХАХА, СМЕЕЕЕХ! Нищо, вие плюите по мен, щом съм готина ще ви го кажа - ще ви схрускам скоро за закуска!

Добавете Вашия коментар

TOP