Съпругата на Бранимир Митов е жената, ранена от сигнална ракета на стадиона в Благоевград

04 Април 2022 | 17:38
8 коментара
Криминално
Съпругата на Бранимир Митов е жената, ранена от сигнална ракета на стадиона в Благоевград

Съпругата на директорът на Драматичен театър „Проф. Енчо Халачев” Бранимир Митов е жената, която пострада от ракета на стадиона в Благоевград по време на футболната среща между местния Пирин и Левски.

Според очевидци полицаите са употребили ненужна сила, а провокацията е дошла от сектора на гостите.

„Те изстреляха три сигнални ракети към публиката на Пирин, които паднаха в централния сектор. Част от едната сигнална ракета запали деколтето на жена ми, тя има изгаряния по главата“, обяви пред БНТ свидетелят Бранимир Митов.

Както вече информирахме, украинският фен на Пирин Владимир Будников, който беше влачен от полицаи по стълбите на стадиона в Благоевград в хода на мача с Левски и изпадна в безсъзнание, е настанен същата вечер в болница “Пулс”. Тази вечер в 18.00 ч. местният фенклуб призова привържениците да се съберат пред болничното заведение, за да изразят протеста си срещу полицейското насилие и в подкрепа на 19-г. украинец.

Добавени коментари

Очевидец публикува:
06 Април 2022 | 21:48
Първо феновете на Пирин запалиха пиротехника- зелени димки и една бяла + някаква брутална бомба. Чак след като издърпаха това момче левскарите запалиха много димки и започнаха да мятат от пушека римски свещи към централната трибуна.
Познат на момчето публикува:
05 Април 2022 | 10:12
Момчето по принцип е агресивно. Постоянно създава проблеми на охраната в общежитието. Най вече като е употребил алкохол, може и да се занимавава и с други субстанции.
Пирин публикува:
05 Април 2022 | 09:06
Утре нека и вас да се влачат по стълбите полицаите да не са знаели че е украйнец,а тия наркомани като цял ден пускаха димки и бомби на площада никой нищо не им каза
Хорхе публикува:
04 Април 2022 | 23:10
Момчето е с български произход бе тъпаци. А и какво значение има какъв е, при положение че е влачен с краката напред, докато главата му се удря в стълбите. Нормално ли е това.
ACAB публикува:
04 Април 2022 | 22:37
Абе вие на мач на Пирин ходили ли сте? Винаги местната полиция се репчи на феновете на Пирин, защото са малко и не се опъват. Защо не се разправят така с тоя метал сигналните ракети. Защо не влезат в сектора за гости и да влачат така провинилия се. Щото ще ги счупат от бой. Но на 20-те фена на Пирин е лесно да се съскат.
Съгласен публикува:
04 Април 2022 | 20:57
Съгласен съм с Иван. Тези украинци са галеничета на Европа и не трябва да се толерират хич. Какво като е фен на Пирин????
Иван публикува:
04 Април 2022 | 18:28
И младежът не е бежанец, а студент от 3 години в града ни, и е влачен защото се дърпа от полицаите. Ако не е виновен, защо се опъва? Послеполицаите били виновни! Украинците са агресивни и се смятат за богоизбрани, та и тоя келеш също!
Свидетел публикува:
04 Април 2022 | 18:09
Ракетите са две, а този Бранимир да не лъже, някой е бръкнал в деколте то на измислената му жена

Добавете Вашия коментар

TOP