Съдът поиска допълнителни експертизи за състоянието на майката, убила двете си деца в Сандански

11 Март 2022 | 13:34
0 коментара
Криминално
Съдът поиска допълнителни експертизи за състоянието на майката, убила двете си деца в Сандански

Окръжният съд в Благоевград проведе разпределително заседание по делото за жестокото убийство на двете деца от Сандански, извършено от майка им Кристина Дунчева.

В съда днес стана ясно, че прокуратурата изисква допълнителни експертизи за здравословното състояние на Кристина Дунчева в момента, като така делото се отлага. Кристина Дунчева остава под стража в сливенския затвор.

Защитата на обвинената за убийството на двете си деца, настоява тя да бъде върната в психиатричното отделение на ловешкия затвор заради недоброто и здравословно състояние.

На 4 февруари беше насрочено първото разпределително заседание по делото, но то беше отложено, заради това че един от съдебните заседатели е подал молба за отвод. Тогава при явяването ѝ в съда обвиняемата припадна, заради това се наложи заседанието да бъде прекъснато, докато тя не се свести.

В началото на миналата година Кристина Дунчева спечели дело за домашно насилие срещу Георги Трайков, тогава съдът реши той да заплати глоба от 1000 лева и издаде ограничителна заповед.

Следващото заседание е насрочено за 29 април.

Добавете Вашия коментар

TOP