Съдебният охранител Т. Гръчки със счупен нос и избит зъб след екшън в пиано бар в Благоевград

07 Март 2023 | 08:05
15 коментара
Общество
Съдебният охранител Т. Гръчки със счупен нос и избит зъб след екшън в пиано бар в Благоевград

Голям скандал се вихри около гордоста на кмета Илко Стоянов - Общински инспекторат!

Двама служители на общински инспекторат в Благоевград са арестувани заради побой над съдебен охранител, зам.- директор на Математическата гимназия и една дама в нощен клуб в областния град, където работили, и като охранители.

Разправия в пиано бар в Благоевград между клиенти и охранители прерасна в сбиване с 4-ма пострадали. Екшънът се разиграл непосредствено след Тодоровден. Съдебният охранител Тодор Гръчки, който празнувал със свои близки именния си ден, решили да завършат вечерта в нощния клуб. Към 4 ч. сутринта обаче се стигнало до разправия заради сметката, която платили, но на изпроводяк били изгонени и набити от двама охранители на заведението. Това твърди зам. директорът на Математическата гимназия Димитър Стойчев, който е бил на именния ден на своя кумашин Тодор Гръчки. Ето какво заяви той пред репортер на „Струма“:

„Бяхме 4-ма души компания – кумашинът, който имаше имен ден, неговият зет Спас и жена му. На другата маса имаше друга компания. Платихме сметка от 178 лв., оставихме 200 лв. и без повод бяхме изгонени от охраната. Гардовете набиха Тодор, който е със счупен нос и избит зъб. Другото момче е с по-леки наранявания. Това, което се случи, е непоносимо. Има камери и от записите ще се види какво се е случило, ако не са ги изтрили. Има и свидетели – компанията от съседната маса, които станаха очевидци на случая. Дано има справедливост “, заяви Димитър Стойчев.

Димитър Стойчев.

Съвсем различна е версията за случилото се на управителката на заведението: „Към 2 ч. в събота пристига компания от 6-7 човека, които още на входа започват да се заяждат. Вадят служебтни карти и казват, че са полицаи. Охранителите ги пускат, без да платят такса за вход. Един от мъжете започва да се заяжда с хостесата за маса. Проблемите ги прави през цялото време той. Не спира да се заяжда с персонала и да се държи неприлично. Искали да поръчат шкембе чорба и шопска салата, при положение че при нас това не се сервира. Накрая оспорили и сметката. Плащат я все пак, като същият господин се извинил и казал, че те така се държат. Към 4 ч. охраната ги подканила да се ориентират, извели ги от заведението и навън се стига до блъскане. Клиентите твърдят, че са набити от охраната. Има обаче пострадали охранители”, заявиха от управата на пиано-бара.

Заведението се охранява от фирмата на благоевградчанина Красимир Алексиев. Ето какво заяви той: „Още на влизане са се държали арогантно. Искали са да ги пуснат без вход, като „полицаи“. Цяла вечер са се заяждали. Господинът, зам. директор, е имал провокативно поведение. Не са искали да платят сметката. Наложило се да бъдат изведени от охранителите, но започнали да се съпротивляват, да ритат и да се блъскат. Двамата охранители Васил Господинов и Любомир Илиев са пострадали, извадили са си медицински свидетелства. От полицията иззеха записите от камерите за наблюдение. Заради случая извършиха и проверка на охранителната ми фирма, която показа, че всичко е коректно. Нямам никакви притеснения“, заяви собственикът на охранителната фирма Красимир Алексиев. Двамата охранители вчера са били задържани с полицейска заповед до 24 ч. за изясняване на случая. Красимир Алексиев заяви, че не разполага с такава информация.

Красимир Алексиев

Потърсихме за коментар и пострадалия съдебен охранител Тодор Гръчки , който е в отпуск. Той не вдигаше телефона си, но пред свои колеги вчера разказал, че по никакъв начин не са провокирали охранителите на заведението. Репликата за шопската салата била отправена към персонала от кума му Димитър Стойчев, след като била пусната чалга в пиано бара.

БЕТИНА АПОСТОЛОВА в.Струма 

Добавени коментари

Само си мисля публикува:
08 Март 2023 | 08:46
А питате ли се защо тия охранители не са били други клиенти, а точно тия? А з съм редовен посетител и нямам оплакване от персонала и охраната. А и защо тия "гости" не са искали да платят вход? Накрая са си изпросили такса "изход".
кмете уволнете ги публикува:
08 Март 2023 | 07:06
в нощния бар се предлага алкохол това не е сладкарница там след въздействието на алко може да видиш и да чуеш много неща но на охраната не им е позволено да бият, да бият, да бият, още повече че работят в инспектората към общината, там трябва да са за пример, носят на облеклата емблемата на общината поойниците счупили нос и зъб на човек независимо какъв е и коя е. кметчето трябва да ги уволни да не говорим че инспектората е превърнат в заведение (кръчмата на тони).
bai mangal публикува:
07 Март 2023 | 22:43
demek ciganino si e napravil ohranitelna firma i na tiq shmatki pri nego im plashta narod ot danycite i ohranqvat obektite po noshtite abe nie da ne sme prosti be mangal nie da ne sme ti mace ciganino deto sa ke stroi na centaro na mestoto deto otkradna kashtata na choveko da jivee dps
Тцтц публикува:
07 Март 2023 | 22:38
Трябва да си див селянин и яко прост да си поръчаш шкембе чорба в Пиано бар. Селяци. Чак пък съдебна охрана, чак пък и зам.директор. Простотия проста.
Колега публикува:
07 Март 2023 | 22:37
Васе Господиноff работи като охранител в инспектората на общината и като охранител по дискотеките в охранителната фирма на Красо Алексиеff от ИТН. Питаме кой прави графиците тези хора да ходят и охрана по завденията и имаме отговор Димо Кироff на Илко човека от ИТН. Как така охраната към общината проверява обектите и същевременно охранява тези обекти неможе да има съвместимост; Ако се вземе графика да се види и коментарите в фейсбук групите на Васе Господиноff та той по време на работа само пише коментари в защита на илко и неговия сайт вижте на страницата а па и тоя кавазов беше публикувал; Васе Господиноff пред нас колегите звънеше на Стояноff да го пита искали млеко сирене кашкавал във вайбар групата ще пусна в арена благоевград чатове да види целия град за какво става въпрос. Как за едни общината е майка за други мащеха. Да видат всички как Стояноff се разпорежда да правим проверки и да глобяваме а после се оправдава с Начеff.
багиро и кашкавало на балотаж публикува:
07 Март 2023 | 22:06
мвр взима лиценза на охранителната фирма и край с политика красоо на пене сино абе красоо ти депутате ти политически труп от партия в партия събира подписи за итн събира подписи за възхоро са неможехте да съберете подписи за регистрация на българския глас е красоо политическите ку,ви хората ги не щат а за гуруто ти циганина не искам да думам нема такъв пропаднал лажец и циганин!
ПЕТРЕ И ВЕСКО ГУРВАТА публикува:
07 Март 2023 | 21:14
СЪБУДИ СЕ ДЖУМАЯТА КАК ТАКА ИЛКО СТОЯНОВ ПОЗВОЛЯВА НА КРАСИМИР АЛАЕКСИЕВ СИН НА ПЕНЕ АЛЕКСИЕВ ДА ОХРАНЯВА ОБЩИНСКИ ОБЕКТИ КАТО ЗООПЗАРКА СТАДИОНА И ВСИЧКИ ЗАВЕДЕНИЯ ОКОЛО ХОРАТА НА ИЛКО КАТО ЗЕЛЕНАТА КЪЩА И ПИАНО БАРА НА МАРИЕЛКА. КАК ТАКА ЩЕ РАБОТЯТ КАТО ОХРАНИТЕЛИ И В ИНСПЕКТОРАТА И В ОХРАНИТЕЛНАТА ФИРМА НА КРАСИМИР АЛЕКСИЕВ КОЙТО БЕШЕ ПЛЪТНО ДО ИЛКО В ИТН
Оставка публикува:
07 Март 2023 | 21:05
Е как работи в инспектората и в друга фирма? Май само на заплата се водят в общината. Писна ми някакъв неграмотник да си прави каквото иска. Илк,о ОСТАВКА!
Мирослав публикува:
07 Март 2023 | 20:54
Начев махай ги тия хора от общинската полиция махай ги или вие с кафявия си трагвате на есен.
баси публикува:
07 Март 2023 | 14:51
Господинчето се хвали че носи на илку сирене кашкавал от рупите и нема да го трепне никой и може да си работи и като охрана при сиа груп и в инспектората . Господинчето е машина и всички дето са срещу илку ще бъдат...........................
мая публикува:
07 Март 2023 | 14:48
илко си ги надъхва здраво но неможе да бият хората така нали трябва да въвеждат ред а не да бъдат биячи неможе така в кой век живеем
Ицо публикува:
07 Март 2023 | 13:07
На Илко мутрите се мислят за голяма работа, но октомври на борсата.
Stanislav публикува:
07 Март 2023 | 11:10
Ostavka na kmeta na Blagoevgrad, koito publi4no zaqvi, 4e 6te raboti samo s eksperti, a nazna4ava vandali i poboinici v ob6tinska administraciq.
ВИКТОР публикува:
07 Март 2023 | 09:25
СЕГА АКО СЕ ДОКАЖЕ ЧЕ ОХРАНИТЕЛИТЕ СА ВИНОВНИ ДА СЕ ОТНЕМЕ ЛИЦЕНЗА НА ОХРАНИТЕЛНАТА ФИРМА А ТОВА ЧЕ СА ПРИ КМЕТА ОХРАНИТЕЛИ ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА БЪДАТ ОСВОБОДЕНИ В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ КМЕТА ЗАЩИТАВА СВОИТЕ РАБОТНИЦИ КОИТО БИЯТ ГРАЖДАНИТЕ НА БЛАГОЕВГРАД И НЯМА НИКОЙ ДА ГЛАСУВА ЗА ТОЗИ КМЕТ
milena публикува:
07 Март 2023 | 08:42
e kak taka hem na rabota v inspektorata kato ohraniteli i ohraniteli v ohranitelna firma zakona ne go pozvolqva da se savmestvat dvete raboti.

Добавете Вашия коментар

TOP