Събират пари за дете от Разлог

20 Октомври 2022 | 11:02
0 коментара
Общество
Събират пари за дете от Разлог

Победителите във футболния турнир "Купата на кмета" събраха над 3000 лева за лечение на 10-годишен.

Предстои и благотворителе базар през ноември. Свое дарение са направили футболисти и кметската власт в Разлог. Спортистите от Белица се надяват това да не е единствената сума за Славчо от Разлог.

Преди 7 години Славчо е окончателно диагностициран със спастична церебрална парализа, която диагноза не му позволява да се придвижи сам. След няколко проведени операции през последните години, положените усилия не са достатъчни детето да проходи и е изготвена допълнителна рехабилитационна програма от 5 курса за по 4 месеца.

Към настоящия момент Славчо, придружаван от своята майка – Надежда Фарфарова, провежда роботизирана рехабилитация с единствения по рода си робот за прохождане – Локомат Про, в медицински център „Рего" в столицата.

Сумата за всеки курс на лечение, в размер над 10 000 лева, разходите за квартира, транспорт и други допълните нужди, са крайно непосилни за Надежда Фарфарова, която отглежда детето си напълно сама. Община Разлог отправя апел към всички благодетели “Бъдете чудото за Слави!“ Всеки, който желае да помогне Славчо да проходи и да води по-самостоятелен начин на живот, може да го направи чрез финансово дарение по банкова сметка:

BG51 ESPY 4004 0030 7858 62 или чрез следния линк: https://pavelandreev.bg/campaign/da-badem-chudoto-za-slavi…/Е новина/

Добавете Вашия коментар

TOP