Свикват комисия за избор на нов директор на МБАЛ Разлог

04 Октомври 2022 | 07:39
5 коментара
Общество
Свикват комисия за избор на нов директор на МБАЛ Разлог
Комисията за избор на нов директор на МБАЛ Разлог се събира на първо заседание днес. Съставът от двама лекари, двама представители на Община Разлог, и директора на РЗИ- Благоевград, приет от Общински съвет- Разлог през месец юли, предстои да разгледа три кандидатури за управление на болницата, подадени до крайния срок на конкурса - 30 септември.
„През годините, когато са протичали неясни конкурси, започваха много инсинуации, коментиране по социалните мрежи и в града, предварително квалифициране на кандидатите не само за директор на болницата, а и за друга важна и отговорна позиция в община Разлог. Чрез пълна прозрачност на този конкурс, без ограничения, дадохме възможност на максимален брой кандидати да изявят желанието си за управление на МБАЛ- Разлог. Апелът ми е да оставим експертите свободно и спокойно да изберат най- подходящият от тримата кандидати и да дадат своето становище. От тяхното решение и избор зависи бъдещото на МБАЛ, дали кандидатите могат да предложат една по-добра посока за развитие в сравнение с досегашната. Нека изчакаме приключване на тяхната дейности, а общинските съветници свободно, спокойно и информирано да вземат окончателно решение след като комисията класира кандидатите.“, апелира обществото да не прибързва в преценката си, да охулват или величаят даден кандидат зам.- кметът Иван Гюров.
След протичане на първата среща на комисията, следва решение за изискване при необходимост на допълнителна документация от кандидатите, оценка бизнес планове за развитие на МБАЛ и събеседване с допуснатите кандидати. Крайното решение за назначаване на нов управител предстои да бъде взето от местния парламент на редовно заседание в края на месец октомври.

Добавени коментари

Golyu публикува:
04 Октомври 2022 | 08:34
Ами ГЕрП спечели изборите, така че изчегъртването започва.
прешелков публикува:
04 Октомври 2022 | 08:18
ДУДУК ФАРФАРОВ,ОТИ ГО НАПАДАШ БЕ БОКЛУК ДОЛЕН,ЛЕ ЗАЕДНО КРАДОХТЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ,ИЛИ ГУРОВИЯ ОТКРАДЕ ПОВЕЧЕ ОТ ТЕБЕ ТА СЕГА ТЕ Е ЯД И МУ ОТМЪЩАВАШ
дуди с големия нос публикува:
04 Октомври 2022 | 08:14
КАТО КАКОВ ГЮРОВИЯ МОШЕНИК И КРАДЕЦ ОТ НАЙ-ДОЛНОТО КРАДЛИВО ГЕРБАДЖИЙСКО ПЛЕМА В РАЗЛОГ ЩЕ РЪКОВОДИ ПОДОБНА ПРОЦЕДУРА,ХОРА ,ПРАВИ СЕ ОПИТ ЗА СЛАГАНЕ НА СВОЙ ЧОВЕК И ПОРЕДНИ ГЕРБАДЖИЙСКИ СХЕМИ И ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ КРАДНИ !!!!!!!!!!!!!!!!!
Въведете име... публикува:
04 Октомври 2022 | 08:12
Ах тази подла усмивчица.
00 публикува:
04 Октомври 2022 | 08:06
Ти ле бе душице подла си за прозрачност Ти си олицетворение на всичко подло и долно което саществува на света

Добавете Вашия коментар

TOP