Светска сензация: Рапърът Снуп Дог иска да стане зет в Петрич? Ето защо

21 Февруари 2024 | 11:02
1 коментара
Любопитно
Благоевград
Светска сензация: Рапърът Снуп Дог иска да стане зет в Петрич? Ето защо

Василка Стоянова е истинска сензация в интернет. 24-годишната инфлуенсърка от град Петрич е една от най-последваните българки в социалните мрежи. Наскоро тя се похвали, че е преминала котата от 1 милион последователи в инстаграм. Далеч зад нея е дори най-популярната ни плеймейтка Николета Лозанова с 857 хиляди. Към момента най-последваната инфлуенсърка с български корени е холивудската актриса Нина Добрев с 26,3 милиона, фолкпевицата Емануела има 1,95 млн., а фитнес моделът Янита Янчева е с 1,86 млн. Как се трупат толкова много фенове и какво е да си звезда в социалните мрежи, Васи Инстаграма споделя само за читателите на „България Днес“.

 

– Васи, каква е причината да си една от най-търсените българки в интернет?

– За мен успехът в социалните мрежи идва от комбинацията от автентичност и ангажираност. Стремя се да предоставя съдържание, което вълнува и вдъхновява, като в същото време е провокативно! Мисля, че хората ценят автентичността, също така отделям много време на феновете си, отговарям на всякакви пикантни въпроси и може би това ги забавлява. Битката за успех като инфлуенсър изисква постоянен труд, творчески подход и внимание към аудиторията. Не е лесно, но когато вложиш сърце, резултатите са изключителни. Е, ако добавиш към това и количество палавост, успехът е гарантиран. Така че бъдете провокативни, но с мярка, като всяко добро шампанско!

 

– Мнозина сигурно си задават въпроса колко пари на месец печели инфлуенсърка с 1 милион последователи?

– Това колко си успешен не се измерва единствено в броя последователи или цифрите на банковата сметка. Вместо да гоня само пари, се стремя да достигам и вдъхновявам. Така че, ако питате колко печеля, отговорът е: достатъчно, за да продължавам да се усмихвам и да ви забавлявам всеки ден.

– До каква степен пищните ти бюст и дупе спомагат?

– Ах, това са като сочни подправки в живота! Натуралните бюст и пълнежът на задника, разбира се, привличат вниманието, но важното е как ги комбинирам със стил. Винаги съм вярвала, че истинската привлекателност идва от самочувствието и уважението към себе си. Да, въпросните атрибути са част от моята „рецепта за успех“, но винаги с пипнато количество мъдрост и достойнство.

– Получаваш ли предложения за еротични фотосесии?

– Винаги съм се фокусирала върху това как да представя стил и креативност, без да компрометирам личния си интегритет. Предложенията за еротични фотосесии могат да бъдат част от индустрията, но аз се стремя към постижения, които подчертават таланта и вдъхновяването ми. В крайна сметка истинският успех за мен идва от уважението и връзките, които строя с последователите ми.

– Сблъскваш ли се със злоба?

– Да, определено се сблъсквам със завистливи хора и фалшиви профили. Но като истинска „Мона Лиза“, красотата се проявява в устойчивостта и усмивката срещу всички предизвикателства.

– Каква е Василка извън социалните мрежи?

– Просто част от обикновения свят. Отворена съм за нови предизвикателства и винаги търся възможности за лично и професионално развитие. Както във виртуалния, така и в реалния свят живея с ентусиазъм и любопитство. Моят свят е пълен с интереси и страсти и аз се радвам на разнообразието на живота.

 

Васи впечатлява с огромен бюст
Васи впечатлява с огромен бюст

 

– Щастлива ли си в любовта?

– Да, изградих стабилно семейство. Аз съм еманципирана жена, която сама издържа мъжете. Управляваща своя собствен живот и успешна в това. Отскоро станах и майка, което е ново и вълнуващо приключение в живота ми. Умишлено криех това заради лоши хора, лоши очи и злоба! Дори сега не му показвам красивото личице на малкото ми момченце. От луда по партита мога да кажа, че не очаквах да се справя толкова страхотно за толкова кратко време в ролята на майка. Пълна промяна! Беше най добрият избор за мен да се реша да стана млада milf.

 

От години живее в Германия
От години живее в Германия
 

Добавени коментари

истината публикува:
21 Февруари 2024 | 17:29
КУРВА ,ТОВА Е !

Добавете Вашия коментар

TOP