Светлин Бонев: Най-новият тотомилионер на Благоевград ще получи огромната сума от 7 095 423 лв. на траншове

24 Юли 2015 | 15:56
0 коментара
Общество
Светлин Бонев: Най-новият тотомилионер на Благоевград ще получи огромната сума от 7 095 423 лв. на траншове

Най-новият тотомилионер  ще получи огромната сума от 7 095 423 лв. на траншовe. Това каза за Piriinsko.com Светлин Бонев, зам.-директорът на Югозападна регионална дирекция на Български спортен тотализатор.

Печелившият фиш е пуснат в тотопункт на улица „Дойран“ в благоевградския квартал „Освобождение“. Там за последния тираж на тото 2 6/49 са пуснати общо 400 фиша. Това съобщиха служителите на БСТ в Югозападна България.

„Разпределението ще бъде следното. 500 000 лв. ще бъдат взети веднага, като в продължени на 7 години всеки месец човека ще получава по 77 000 лв. месечно чисти пари, които не се облагат с данъци и не подлежат на запор. Искам да му пожелая цялото щастие, защото с този късмет осмисля живота си и този на поколенията след него. Да не се притеснява, че ще получи парите си и да продължава да играе тото“, уточни Светлин Бонев - зам.-директор на Югозападна регионална дирекция на БСТ.

Той уточни още, че щастливецът трябва да се яви в 45-дневен срок в централата на БСТ в София.

 „Там ще се види с изпълнителния директор и ще получи подробности как и по какъв начин да си прибере парите, които е спечелил“, каза още Светлин Бонев.

Според най-новите промени, засягащи спортния тотализатор, милионерът не може да остане анонимен.

„Това са новите правила, които въведохме от май месец. Всички знаете, че имаше много съмнения дали тотото дава реално парите или не. Сега силно се надявам всички да го видим този човек без да се притеснява макар, че сумата е много голяма“, уточни още Бонев.

Много щастие и късмет пожела на анонимния за сега тото милионер и касиерът в пункта Марийка Илкова.

„Пожелавам да е жив и здрав, да си ги харчи парите, както си иска и всичко най-хубаво. Това е най-доброто нещо, което е могло да му се случи в живота“, каза Марийка Илкова.

Последният голям джакпот в Благоевград е паднал през 2005 година, като тогава късметлията е спечелил 5 219 000 лв.

Източник: ПИРИНСКО КОМ/ Станислава Христова, E79 News

Добавете Вашия коментар

TOP