Светкавична реакция на Областният управител Бисер Михайлов след внесена подписка от Николай Георгиев относно движението с несъобразена скорост на МПС по Е-79 в Кресна

12 Август 2015 | 22:18
8 коментара
Общество
Светкавична реакция на Областният управител Бисер Михайлов след внесена подписка от Николай Георгиев относно движението с несъобразена скорост на МПС по Е-79 в Кресна

Светкавична реакция на Областният управител Бисер Михайлов след внесена подписка от Николай Георгиев относно движението с несъобразена скорост на МПС по Главен път Е-79 в град Кресна.

Във връзка с получен в Областна администрация Благоевград сигнал от граждани на община Кресна относно движение с несъобразена скорост на МПС по Е-79 в района на гр. Кресна, съм длъжен да заявя следното:

  1. Областният управител е предприел действия преди постъпването на сигнала, като е проведенa работна среща с директора на Сектор Пътна полиция – Димо Чобанов и към днешна дата в района на гр. Кресна е позициониран автопатрул с мобилна камера. Поставени са и временни знаци, указващи на водачите на МПС, че скоростта на движение се измерва с камера.
  2. След проведен разговор с кмета на община Кресна, е поет ангажимент от негова страна до края на седмицата да бъдат поставени постоянни знаци за наличието на мобилна камера.
  3. Относно искането за поставяне на ограничители на скоростта (легнали полицаи), ще бъде проведена кореспонденция с ОПУ Благоевград за възможността за поставянето им.

 

Така предприетите действия целят исканите от Правителството мерки да създадат условия за повишаване безопасността по пътищата, намаляване  броя и тежестта на пътнотранспортните произшествия и запазване живота и здравето на жителите на община Кресна.   

 

                                         Областен управител: Бисер Михайлов

Светкавична реакция на Областният управител Бисер Михайлов след внесена подписка от Николай Георгиев относно движението с несъобразена скорост на МПС по Е-79 в Кресна

Добавени коментари

ванко публикува:
13 Август 2015 | 22:58
браво бе ; само това очаква чушо да кажат хората.Засрами се бе чуш......къде беше до сега нали не се явяваш за първи път на избори
До "умника" от 19:36 (така наименувал се "Ники Смешника") публикува:
13 Август 2015 | 21:20
Съдейки по грамотността ти, най-вероятно ти си каруцар, понеже не знаеш как се пише име на даден човек. Няма да се учудя, че си и някой гащуран парцалан, иначе щеше да си напишеш истинското име и да те видим какъв манекен си. Пък ако искаш може и да изберем някой манекен (като теб) без грам мозък в главата за кмет. Тогава ще цъфнем, та дори и ще вържем.
Ники Смешника публикува:
13 Август 2015 | 19:36
Този ники само плюе по опонентите и имитира дейнос, а всъщност е еди гащуран и панталона му е голям. Личи си, че носи само официални анцузи. Абе ники не разбра ли, че нямаш фаца за кмет и говориш като каруцар. Смешник
Браво Николай публикува:
13 Август 2015 | 17:09
Ето това е ефектива и добре свършена работа. Няколко месеца и резултатът е налице! И защо трябваше да чакаме толкова дълго другите да ни размотават с празни приказки? Ето че имало начин! Просто трябваше да открием точния човек, който да ни обедини, за да си свършим работата. Браво Николай!
До Д.М. публикува:
13 Август 2015 | 17:01
Това, което направи Николай за три месеца, всички досегашни кметове на Кресна не направиха за повече от 20 години, а имаха цялото време на света и цялата административна власт. Ако беше прочел(а) статията, щеше да знаеш и защо се е сетил сега. Срам ме е от такива като тебе - дребни душички, които са готови да се замоизядът от лицемерие и човешка завист. Как можеш да упракваш човека, задето е спасил живота на децата ти и си тръгнал(а) да правиш дребни сметчици на негов гръб! Позор за теб.
Д.М. публикува:
13 Август 2015 | 15:06
Това,което прави Георгиев е много добре и трябваше много отдавна да се направи,за да няма жертви! Но защо не се е сетил по-рано,а го прави сега преди изборите!? Хора,не разбирате ли,че само се опитва да ви замаже очите,за да се докопа до властта,а после ще забрави за всичко,което е обещал!!!
1972 публикува:
12 Август 2015 | 23:16
Как така няма значение вместо да благодарите на НИКОЛАЙ за организацията и за загрижеността за всички хора преминаващи през Кресна вие пак се опитвате да плюете срамота.Къде спаха управляващите досега , точно такъв мислещ и загрижен човек , като НИКОЛАЙ е достоен за управник . Когато се обединим и станем единни ще се получат нещата .Браво НИКОЛАЙ благодарим ти за нещата които правиш за всички нас.Успех от сърце ти желаем, ти се доказа че си държиш на думата и си достоен за КМЕТ.
Г.Донева публикува:
12 Август 2015 | 22:36
областния управител е "толко смешен бил завалията говорил предварително и се бил разпоредил" това е пълна гавра с народа в кресна няма значение дали е николай или илиян или иван или петкан важното е да има инициатива и да има резултата тук няма място за политическа украска а действие. Дано сложат камери и полиция докато на завият пак линейките.

Добавете Вашия коментар

TOP