Сватба за чудо и приказ! Общинският съветник от ВМРО - Петрич К. Стойков се ожени за Т. Янкулова пред 300 гости

03 Октомври 2016 | 23:32
0 коментара
Хайлайф
Сватба за чудо и приказ! Общинският съветник от ВМРО - Петрич К. Стойков се ожени за Т. Янкулова пред 300 гости

Истинска  македонска сватба за чудо и приказ с около 300 гости вдигнаха общинският съветник от ВМРО - Петрич Кирил Стойков и неговата любима Тони Янкулова.

След 4 години изпепеляваща любов те си казаха заветното „да”, венчавката  бе в храма на Ванга в местността Рупите, където дойдоха десетки роднини, близки и приятели на двете фамилии. Кирил и Тони  сключиха и  граждански брак в ритуалната зала в Петрич. Кумове на младото семейство станаха Илия и Пламена Драмови от София. Шафери пък бяха  братовчедите на Тони и Кирил.

Сред най-запомнящите се моменти на церемонията бе първият танц на младото семейсто с песента на Силвия Кацарова и Васил Найденов „Огън от любов“. Едни от най-щастливите хора в този приказен ден бяха родителите на Кирил -Розалина и Йордан Стойкови, и на Тони - Бойко и Славинка Янкулови.

Събитието уважиха евродепутатът Ангел Джамбазки, депутатите от ВМРО - Атанас Стоянов от Сандански и Юлиан Ангелов от Русе, роднини и приятели на двете фамилии вдигнаха наздравица с щастливите младоженци и се веселиха заедно с тях. Младото семейство получи много подаръци, а пожеланията бяха за здраве, щастие и много деца. Веселбата продължи до късно, а тостовете валяха един след друг.

Младоженците все още не са избрали къде ще бъде меденият им месец. „Покрай цялото това напрежение и подготовка нямахме време да решим къде да заминем, но все пак ще отидем някъде”, сподели Кирил.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP