Свалиха момичета от кран, качили се за селфи

08 Април 2024 | 15:52
1 коментара
Общество
България
Свалиха момичета от кран, качили се за селфи
Две момичета са свалени от товарен кран в Шумен, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на Министерството на вътрешните работи (МВР). Говорителят на дирекцията Ася Йорданова уточни, че двете непълнолетни девойки са се качили на крана, в района на железопътната гара в града, за да си направят селфи. 

Сигналът, че на шуменската улица “Станционна“ са забелязани две момичета, качили се на товарнен кран, е подаден на 5 април, малко след 15:00 ч. Към адреса незабавно са насочени спасителен и полицейски екипи.

Пристигналите на мястото пожарникари и полицаи са установили, че на крана има две момичета, които са свалени веднага, допълни Йорданова и припомни, че служители на Областната дирекция на МВР в Шумен и преди са реагирали на подобни сигнали.  

От полицията отправят пореден апел за отговорно поведение на подрастващите.

„Не излагайте своя и живота на вашите приятели на опасност заради предизвикателство, селфи или в търсене на нестандартно място за "отбелязване" в социалните мрежи. Няма нищо по-важно от живота и здравето ви“, призоваха от областната дирекция на полицията.

Добавени коментари

Васил публикува:
08 Април 2024 | 16:07
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/bman

Добавете Вашия коментар

TOP