Струмяни с дарителска кампания за хора в нужда

06 Април 2020 | 10:08
0 коментара
Общество

Община Струмяни, съвместно с Центъра за социална рехабилитация и интеграция, инициира дарителска кампания за набиране на финансови средства. Със събраните пари ще се подпомогнат с храна и продукти от първа необходимост най-нуждаещите се и уязвими жители в община Струмяни. Кампанията е във връзка с въведеното извънредно положение в страната, с цел превенция от заразяване с коронавирус.

„Създалата се социална изолация води до ограничаване на получаваните доходи, много хора нямат в момента препитание. Възрастни хора пък не могат да се самообслужват. Затова се надявам, че за пореден път всички жители на общината ще покажат своята съпричастност и човещина, за да помогнем на тези, които имат нужда от подкрепа”, коментира кметът на Струмяни – Емил Илиев.

Даряването на средства може да се направи в Центъра за социална рехабилитация и интеграция в общинския център, в сградата на бившето училище, на приземния етаж. Желаещите да помогнат могат да се свържат с г-жа Василка Драчева на телефон: 0878 450069.

Добавете Вашия коментар

TOP