Страхотна надпревара беляза държавното първенство по ски за журналисти в Банско

23 Март 2024 | 21:08
0 коментара
Спорт
Благоевград
Страхотна надпревара беляза държавното първенство по ски за журналисти в Банско

Повече от 40 журналисти от 32 медии мериха сили в гигантския слалом на емблематичната писта №8 на „Шилигарника“ в Банско по време на държавното първенство по ски за журналисти, организирано от „Юлен“ АД

Преди старта на гигантския слалом по ски и сноуборд участниците имаха възможност да тренират по перфектните писти в целия курорт. Директорът на състезанието Георги Главчев бе подредил майсторска комбинация от врати, която даде възможност за пълна изява на всички.

Първото място при дамите (45-55 години) спечели Миляна Велева от zashtoto.com, на втора позиция се нареди Елена Гюрова от Университетски дневник, НБУ, а третото място зае представителят на БТА София Георгиева. В същата категория при мъжете призовата тройка бе Явор Василев от IMS Production, Любомир Бояджиев от Нова ТВ и Пламен Вълков от "Телеграф". Фоторепортерът на БТА Владимир Шоков се нареди седми.

Призьорите във всички седем групи (ски и сноуборд) получиха медалите си лично от президента на Българската федерация по ски Цеко Минев, който изгледа състезанието заедно със заместника си Георги Бобев и актьора Тончо Токмакчиев.

Най-добрите трима във всяка категория получиха и награди от водещата верига спортни магазини „Максспорт“ и от домакините от „Юлен“ АД. От ски клуба на журналистите пък връчиха благодарствен плакет на домакините за страхотната организация на първенството за поредна година.

В 57-ото издание се включиха и журналисти от Словакия и Израел, а догодина се очаква на първенството в Банско да стартират и представителите на медии от други държави на Балканите. Финалът на състезанието бе стилен коктейл, на който журналистите и придружителите им анализираха в неформална атмосфера представянето си в гигантския слалом.БТА

Добавете Вашия коментар

TOP