Стефан Делиов: Имам предложение към кмета на Благоевград г-н Илко Стоянов

18 Февруари 2023 | 06:25
5 коментара
Общество
Благоевград
Стефан Делиов: Имам предложение към кмета на Благоевград г-н Илко Стоянов
Имам предложение към кмета на Благоевград г-н Илко Стоянов.
Г-н Стоянов, като гражданин на този град предлагам, да се забрани излизането на хора извън апартаментите за да може бездомните кучета да си живеят добре! Като гледам реакциите във фейсбук, доста хора ще подкрепят идеята.
Сега сериозно, тъжно ми е. Тъжно ми е, че човешкото здраве се обезцени до такава ниска степен. От доста време насам има доста хора пострадали от бездомни кучета, но никой не се трогна от това. Всички социални медии са заринати с обвинения към хората, че те са виновни и кучетата свободно трябва да ги наказват, като ги хапят и нападат.
Явно това е новото нормално. Но за мен не е! Здравето и живота на хората някак ми се вижда по-важно. Явно съм старомоден, или може би аз греша някъде!? Предполагам сега в коментари ще ми покажете, колко греша. Не, не ми пука за вашето мнение. Но имам предложение към вас, ако за всеки коментар дарите по 100 лв, точно след два месеца ще имаме най-модерния приют за кучета в Европа. Просто предложение, не го взимайте присърце. Това публикува в социалната мрежа С. Делиов.
 
Припомняме, че Стефан Делиов бе най-младият кандидат за кмет на Благоевград, известен в областния център с многобройните благотворителни кампании.
 
На 18.12. 2021 г. Делиов излезе с позиция пред 4власт:  „Господа управници на Община Благоевград-Вие сте идиоти

„Господа управници на Община Благоевград, за Вас ще бъда кратък – Вие сте идиоти!
От доста време насам пазя пълна тишина, не защото няма какво да кажа, а защото няма кой да ме чуе. Но сега ще питам..
Как въобще решихте, че имате моралното право по време на пандемия, безработица и мизерия да увеличавате такса смет?
Ще се съглася веднага с Вашето основание, че общината има нужда от пари, но за да искате от бедния гражданин, първо трябва да дадете, а това го знаят и децата!
Къде са ви инвеститорите? Къде е всичко красиво, за което говорим в предизборните си кампании?
Продължавам с въпросите… кажете ми как една самотна майка, един пенсионер или един баща, загубил работата си в тази пандемия ще извади пари да Ви плати? Автоматично се превръща в некоректен платец, защото Вас не Ви интересува как живеем ние, обикновените хора, Вие се вълнувате единствено от това да измъкнете собствените си кожички невредими.
Господа управници на цял един областен град, бъдете така добри и се огледайте какво се случва около Вас, спрете със своеволията и се вслушайте в гласа на избирателите си, същите тези, които биват омайвани с красиви, приказни обещания преди всички избори!
Помислете веднъж за хората и им покажете, че този път не са излъгани, защото с това си действие единствено демонстрирате абсолютно антихуманно отношение с привкус на тотална гавра с обществото!
Помислете си добре!“

TOP