Стефан Апостолов, кандидат за депутат от ГЕРБ-СДС: Гласувайте за сигурност и стабилност,всеки глас е важен!

30 Септември 2022 | 13:42
3 коментара
Политика
Стефан Апостолов, кандидат за депутат от ГЕРБ-СДС: Гласувайте за сигурност и стабилност,всеки глас е важен!

" През изминалите седмици проведох множество срещи с хората от Община Симитли, но и не само, по време на които разбрах едно много важно нещо - всички искаме сигурност и стабилност за предстоящите месеци!
Повечето от вас знаят, че за мен срещите с хора са ежедневие. За да говорите с мен и да ви съдействам, не са нужни предварителни уговорки, защото всеки ден аз съм сред хора от община Симитли и региона!
След три дни всеки от нас ще има правото да направи своя избор и да гласува доверие на онези, на които вярва. Не пропускайте да упражните едно от най - важните си конституционни права.
Мен може да подкрепите като в квадратчето отбележите  [✅]  24 за коалиция ГЕРБ - СДС и в кръгчето изберете  [✅] 122, което е преференциалният ми номер!
Нека отново покажем, че сме много и сме силни! Това заяви в последния ден от предизборната кампания кандидатът за депутат от ГЕРБ-СДС Стефан Апостолов.
Всички знаят,че той още при първото си явяване на избори  обеща да дарява средства от заплатата си като народен представител на двойки с репродуктивни проблеми.
Това  обещание е спазено ,родиха се много дечица с помощта на Стефан,за който това е лична кауза.
Отделно от това в предизборната програма на коалиция ГЕРБ - СДС е заложено  финансиране на дейностите по асистирана репродукция без ограничения на броя опити и възрастта и създаване на донорска програма за двойки с репродуктивни проблеми,каза Апостолов и добави,че ако отново стане депутат ще продължи да  подържа родителите,които мечтаят за своя рожба!
 
Купуването и продаването на гласове е престъпление!
 

Добавени коментари

Сравнение публикува:
01 Октомври 2022 | 22:49
Стефко може и да срича,но е по-честен от Мацуревия плазмодий! Кат Мацурев няма втори будала! Все едни и същи лозунги му ги пише един по-ограничен от него идиот!И ако си мисли,че това му е хубава реклама-ял е гъби!Впрочем утре ще се види.
ощче публикува:
30 Септември 2022 | 17:16
Даже диплома по-тъпизъм,наглост и корупция има!Един път човек се лъже втори не.Няма да гласуваме за Мацурко.Банскалии зная много добре кое е добре за тях и Мацурев не е от тях!!!
За Мацурев! публикува:
30 Септември 2022 | 14:55
Приятели на ГЕРБ и на Банско! Единствено Мацурев притежава знанията и опита да защити интересите на банскали в предстоящата тежка зима! Диплома по „Стопанско управление“, диплома по „Маркетинг“ от Колежа по мениджмънт, търговия и маркетинг в София, диплома по „Национална сигурност“ и „Финанси“, диплома от българското училище за политика „Димитър Паница“ и „Института за политика“! Дълги години опит в политиката – общински съветник, заместник кмет и депутат! Ето това е гаранцията на Банско за благоденствие и просперитет! Да не залагаме на сричащи и неграмотни! Мацурев, Банско ти желае успех! Изборът на Банско е МАЦУРЕВ! За да няма в Банско ГЛАД!

Добавете Вашия коментар

TOP