Стартира конкурса за прием на докторанти в ЮЗУ „Неофит Рилски“

23 Август 2016 | 08:34
0 коментара
Общество
Стартира конкурса за прием на докторанти в ЮЗУ  Неофит Рилски

Югозападен университет "Неофит Рилски" - Благоевград обяви конкурс за приемане на редовни и задочни докторанти по държавна поръчка за учебната 2016/2017 година, съобщиха от пресцентъра на учебното заведение.

Броят на докторантурите за редовно обучение е 88, за задочно обучение – 19. Университетът обучава докторанти в следните области: Педагогически науки; Хуманитарни науки; Социални, стопански и правни науки; Природни науки, математика и информатика; Здравеопазване и спорт; Изкуства.

От 22 август до 22 октомври тази година кандидатите могат да подават следните документи: Заявление до Ректора за участие в конкурса, Автобиография по европейски образец, ксерокопие на дипломата за завършена образователно-квалификационна степен "магистър" и приложението към нея, удостоверение за признато висше образование, ако дипломата е издадена от чуждестранно висше училище, мотивационно писмо за участие в конкурса, медицинско свидетелство, други документи, удостоверяващи интересите и постиженията им в съответната научна област, както и документ за платена такса за участие в кандидат-докторантския конкурс в размер на 50 лева.

Документите се приемат в стая 106, Ректорат, тел. 073/ 588 566. 

Добавете Вашия коментар

TOP