Стартира кампанията: Подкрепяй родния си отбор-Пирин е голема планина

20 Април 2024 | 10:58
11 коментара
Спорт
Благоевград
Стартира кампанията: Подкрепяй родния си отбор-Пирин е голема планина
ОФК Пирин стартира кампанията за привличане на повече деца и младежи на стадиона за домакинските мачове на представителния отбор - „Подкрепяй родния си отбор – Пирин е голема планина“.

Кампанията ще включва предоставяне на безплатни билети за мачовете на „Гнездото“ на ученици от 1-ви до 4-ти клас от различни училища в Благоевград, запознаване на децата с важни акценти от вековната история на клуба и срещи с някои от настоящите футболисти и треньори на Пирин.
Първите ученици, които получиха безплатни билети са тези от 5-то СУ „Георги Измирлиев“ с директор Мария Котева и тези от 8-мо СУ „Арсени Костенцев“ с директор Сергей Биров. Те ще имат възможност да присъстват на днешната среща с Черно море, която започва в 15.15 ч.

Ръководството на ОФК Пирин се надява, че кампанията „Подкрепяй родния си отбор – Пирин е голема планина“ ще допринесе за популяризирането не само на вековния ни клуб сред младото поколение, а ще запознае децата с важните за нашето общество ценности, които футболната игра представлява.

Добавени коментари

Гошо публикува:
22 Април 2024 | 08:46
Браво на Пирин за точката срещу Черно Море и трите срещу ЦСКА/въпреки че от тях играха 4-5 човека/и това го има но никога няма да кажем браво на треньора за безидейната игра в мачовете където трябва да се гради и на Елезов и Занев затова че унищожават Пирин сУкраинската паплач и колко цветнокожи вече имаме в отбора,срам за Благоевград,не искаме такъв Пирин ище ви го покажем
Фф публикува:
22 Април 2024 | 08:38
Па благоевград е в рила
Петя публикува:
21 Април 2024 | 20:15
Хайде Капчин ти снимаме головете на републиканскота защити юношите къде са голмайсторите сега мълчите като мишоци гледате чужденците в Пирин и се кефите на тях къде ви е българщината кои юноши наложиха освен тези които казва Занев връзкарите къде сте фенове къде са младите момчета ?!Смешни сте !
Зари публикува:
21 Април 2024 | 19:31
И двете ми деца тренират футбол , но като чувам как някои юноши се качват с връэлзки понеже видите ли на единият дядо му , на другият чичо , тате и както знам все обща тайна и как Занев унижава някои юноши не благодаря не подкрепям
Мони публикува:
20 Април 2024 | 16:37
Няма да водя децата си на Гнездото докато не започнат да се налагат юношите ни Георгиев като го пуснат броните ли колко пъти пипа топката Ебаси дървото , ноооо връзките
Миро публикува:
20 Април 2024 | 16:15
Г-н Занев докога ще се подигравате с къдърните юноши , сигурно е защото нямат връзки и богати чичковци,а Бабич си пуска украинците защото са му роднини!
ае уа публикува:
20 Април 2024 | 14:23
Едно време без никакви кампании имаше по 10 000 всеки мач на Митичния, без значение отбора. Сега се чудите как да накарате благоевградчани да подкрепят Пирин. Ами много просто, махнете управниците които вече 20 години затриват Пирин, изяснете кой е собственика, спрете корупцията в ДЮШ, разчистете клуба от прогнилите ябълки. Тък като това няма да стане, стадиона ще си стои празен.
Ивето публикува:
20 Април 2024 | 13:17
Управляващи Пирин , кажете кой юноша освен връзкарите Е .Георгиев и М .Георгиев пуснахте да играе или приятелството и парите и ходатайствата са за вас по важни иначе ще налагате юноши !Лъжете най безсрамно Махайте украинците и чужденците !Срам за Пирин !
Мишо публикува:
20 Април 2024 | 12:44
Я кажете Занев как с ходатайства качите Е .Георгиев всички родители го знаят и унижавате кадърните юноши .Те като нямат пари и чичовци и приятели в общината дай да им бием шута !Връзките в Пирин и чужденците и качването кой да играе и кой не е най важното в Пирин хора без чест и морал сте !
Пламена публикува:
20 Април 2024 | 12:29
Ами дайте шанс на децата и от школата ,които не разполагат с пари ,но имат качества да играят и ще ви подкрепим и ние!!!
фен на пирин публикува:
20 Април 2024 | 11:07
пускайте децата юношите от школата и ще подкрепяме да играете тоту няма проблем . девет футболисти чужденци такъв срам не е било живота ми мина на стадиона но такав резил несъм виждал . занев украинците си ги закарай на копривлен . това не е пирин който искам да гледам .

Добавете Вашия коментар

TOP