Стартира анкетно проучване ,,Мило сърце 2020“ за най-милосърдна медицинска сестрa в Благоевград за 2020 г.

27 Април 2020 | 10:35
0 коментара
Култура

Анкетата ще продължи до 10 май 2020 г, организирана е във връзка със Световния ден на медицинските сестра, по инициатива на Община Благоевград.

Изберете най-всеотдайната медицинска сестра, която в тежката ситуация, по време на извънредно положение изпълнява служебните си задължения, посветени на най-ценното – грижа за човешкото здраве! 

Анкетното проучване, съдържа информация за името и месторабота на излъчените медицински сестри, след предварително проучване,  извършено от Община Благоевград. Участват медицински специалисти, работещи в болниците на територията на Благоевград и филиала за Спешна помощ.

Оценката на Вас, жителите на община Благоевград е ценна и ще бъде взета под внимание при определяне на класиралите се на първо, второ и трето място. Участието Ви анкетата е доброволно и анонимно, а получените резултати ще бъдат използвани само за целите на анкетното проучването.

Резултатите ще бъдат обявени на 12 май – Световен ден на медицинските сестри на тържествена церемония, организирана от Община Благоевград.

Добавете Вашия коментар

TOP