Станислав Манолев става спортен директор на Пирин! Петър Занев ще продължи да изпълнява своята длъжност

25 Април 2024 | 13:35
11 коментара
Спорт
Благоевград
Станислав Манолев става спортен директор на Пирин! Петър Занев ще продължи да изпълнява своята длъжност

Един от най-добрите български футболисти през този век – Станислав Манолев, ще стане спортен директор на Пирин, информира „Мач Телеграф“. Очаква се това да бъде официализирано през следващите дни. Само до преди няколко месеца бившият футболист на ПСВ Айндховен и Фулъм беше президент на „орлетата“, но сега ще влезе в нова роля. Той ще бъде представителят на новата власт в клуба, в лицето на Георги Спасов и Милен Стефанов.

Очаква се официално на 26 април от общината  да обявят, че акционерното дружество на двамата, ще поеме управлението на Пирин. Представителите на дружеството вече са представиили бизнес плана си за развитието на футболния клуб пред Общински съвет, който трябва да се произнесе на заседание, което предстои утре.
Както е известно, Спасов развива успешен бизнес в областта на възобновяемите енергийни източници и е известен с това, че от години помага на много спортни клубове и благородни каузи в Благоевград. Милен Стефанов пък е собственик на „Файв Мен“ ЕООД – аутсорсинг телекомуникационна компания, оперираща на няколко пазара в Европа.

Настоящият управител на Пирин – Петър Занев, ще продължи да изпълнява своята роля, като ще бъде от квотата на Община Блaгоевград, която след промените ще притежава 10% (20 000) акции от новото дружество.

Добавени коментари

Томи публикува:
26 Април 2024 | 21:30
Светата троица се събра !Други бивши футболисти честни кадърни хора некорумпирани няма ли в тоя Благоевград?!Тоя Полонский как стана толко известен що не стана известен преди брат на физиотерапевта ,
Да да да публикува:
26 Април 2024 | 07:00
Манолев беше е щаба на Камбитов а сега хоп спортен директор.Смятам че няма капацитет за тази длъжност! Срам ме и тъжно ми е за Пирин?! А другия Занев е същия !!!! Господа собственици,вие за какво ще финансирате Пирин? Пак от същото ли ще получим?! Вие също няма да сте успешни защото тези хора отблъскват хората от стадиона а не ги обединяват?!Вместо да печелите и вие и фенове то постъпления от нас няма да имате?! Това не е моят Отбор Пирин!!!
Тцтц публикува:
26 Април 2024 | 01:44
Браво! Що не публикувате дипломите на ръководителите!
мошеници публикува:
25 Април 2024 | 19:41
Преоблякъл се Илия пак в тия. Същите лица, довели до това Пирин да играе пред 100 човека публика, пак са в управлението. Пък после правете кампании за привличане на хората на стадиона...
Фен публикува:
25 Април 2024 | 18:52
ОПГ отново на власт,ако бяхме нормален град утре никой нямаше да отиде на мач,Михтарски още ли ще стоиш на Дъбравска 1
Камен публикува:
25 Април 2024 | 18:28
Дано новите собственици са истински българи, защото Занев ,Елезов и другите превърнаха най-българския отбор в сбирщина, само за да си напълнят джобовете.Не ги интересуват кадърните момчета от школата. Може би трябва всички бащи да се обаждат на Занев,кога да играят синовете им.Абе то всичко се знае. Г-да собственици, изчистете тази измет,иначе отбора си отива.
Таня публикува:
25 Април 2024 | 18:14
Бъдещи управници на Пирин не вярвайте на Занев и Манолев !
Тоти публикува:
25 Април 2024 | 18:05
Господа Спасов и Стефанов ако сте истински българи дайте шанс на кадърните юноши от школата,а не на връзкарите!
пълен смяс публикува:
25 Април 2024 | 17:28
Триото задължило Пирин с милион по времето на кинтите на Белогур, сега пак са шефове и при новия собственик. Как става така, къде е логиката на това решение?
Дани публикува:
25 Април 2024 | 17:08
Господа Спасов и Стефанов , защо винаги в Пирин се въртят едни и същи далавераджии ?!Сега ще напълнят отбора с украинци и чужденци за комисионни Занев и Елезов обичат това !Ако сте истински българи подкрепяте момчетата от школата дайте им шанс , защото при Занев се даде шанс на връзкарите !
Стигс публикува:
25 Април 2024 | 15:13
Стига с този Манолев източиха предишния собственик сега и този ли? Иначе ще повярваме че Пирин става сателит на Гриша Ганчев!! Стига некадърни хора в Пирин който мислят само за собствените си облаги а не как да стабилизират отбора. Направиха от отбора сбирщина от Копривлен от Петричко и т.н......

Добавете Вашия коментар

TOP