Станислав Кимчев е новият заместник-кмет на Благоевград, ще отговаря за културата и спорта

23 Декември 2023 | 15:15
9 коментара
Общество
Благоевград
Станислав Кимчев е новият заместник-кмет на Благоевград, ще отговаря за културата и спорта

Официално Станислав Кимчев влиза в екипа на кмета Методи Байкушев като зам.-кмет в ресор „Култура и спорт“. Кимчев е роден в Благоевград и е син на известния театрален актьор и певец Николай Кимчев.

Станислав Кимчев е бакалавър по „Музика“, магистър по „Кино и ТВ режисура“ и „Международни отношения“. Има над 17-годишен опит в управлението, изследването, маркетинга и продажбата на информация, свързана с създаването и разпространението на ТВ съдържание в ЦИЕ. Управител и съучредител на b2b медийна платформа и списание, с които успешно партнира с най-големите световни фестивали и пазари за ТВ съдържание.

 

Създател и главен модератор на първото издание на фестивала за разпространение на телевизионно съдържание SOFIA MEDIA PLAY. Носител на “Златен чадър” от Mediamixx Варна – 2010 за принос в развитието на независимите медии. Създател и диригент на смесената хорова формация “Rolling Tones” към НЧ “АУРА,” София.

Носител на специалната награда за високи постижения във вокалното читалищно изкуство. Организатор и директор на първото издание на Фестивала за вокално изкуство “АУРА,” Благоевград. Режисьор на оперни заглавия и мюзикъли. Организатор, сценарист и водещ на редица публични събития в България и чужбина.

 

Станислав Кимчев влиза в Община Благоевград с мотивацията да работи съвместно с всички културни институти и да развива и популяризира Благоевград като културна дестинация. Кимчев ще отговаря и за спорта, където ще се стреми да подпомага дейността на клубовете и да подобрява условията за спорт в общината.

Добавени коментари

Запознат1 публикува:
17 Януари 2024 | 04:46
Може да изглежда нелепо, но със сигурност има капацитет, а и време да натрупа необходимите умения. В пъти по-умен и добър от 90% от политиците в България. А и политиката у нас е под читалищното ниво.... Успех!
Джолев публикува:
27 Декември 2023 | 07:53
Познавам Станислав Кимчев от тридесет години. Лоша дума за него не мога да кажа. Напротив !!! Честен, отговорен, амбициозен, иновативен, упорит... са само част от качествата му, които със сигурност ще му помогнат в нелеката задача с която се е нагърбил. Убеден съм, че в негово лице културата и спорта ще имат отлично острие и лоби в администрацията на града. Успех Станиславе !
Севилският бръснар публикува:
26 Декември 2023 | 09:21
Ей, госте, ще те обръсна на сухо, ако те набарам, тъпоъгълнико!
още може публикува:
24 Декември 2023 | 22:37
Четвъртият заместник кмет. Дали е от общинска или държавна пара все тая, пак ние я плащаме.
Запознат публикува:
24 Декември 2023 | 11:44
Ниво читалищна самодейност,без нужните знания и административен капацитет,това е новият зам.кмет. Мотае се в общината,чупи стойки,изглежда нелепо,но важното е,че има голям кабинет със секретарка. Не очаквайте европейска култура,Благоевград ще си остане село,за съжаление.
гост публикува:
24 Декември 2023 | 06:29
Какво му е на това младо и образовано момче.Не го познавам но май горния севилския бръснар е някой неуспешен в живота! Със злоба и завист не се постигат успехи!
Успех 6400 публикува:
23 Декември 2023 | 19:59
Успех на г-н Кимчев!
Христо публикува:
23 Декември 2023 | 19:39
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio
Севилският бръснар публикува:
23 Декември 2023 | 17:25
Е, докопа се най-сетне до общинската софра... Господи, прибери си вересиите!

Добавете Вашия коментар

TOP