Станимир Радулов: Ето, защо не искам мигранти в България

20 Септември 2015 | 11:30
0 коментара
Общество
Станимир Радулов: Ето, защо не искам мигранти в България

1. Мигрантите ще започнат жестока нелоялна конкуренция с българските граждани за работните места! Те ще подбият цените на трудовия пазар ,защото ще са съгласни да работят за по-малко пари и бизнеса ще спре да наема българите на работа и ще се насочи ,към мигрантите , защото ще е по-изгодно.


2. Стотици хиляди мигранти а може би милион ще легнат на издръжка, на нашата Социална система. Ние едвам издържаме циганите в момента и остава сега да започнем да правим това и за мигрантите! Кой ще плаща за тях ? Ние!


3. Ще трябват и курсове за преквалификация. Това струва пари и време. Отделно курсове за езика. Кой ще плаща за тях ? Ние!


4. Стотици хиляди а може би милион ще легнат и на Здравната ни система. Ще добавя ,че ще докарат със себе си хиляди болести. Кой ще плаща за тях ? Ние!


5. Те ще бъдат криминогенен контингент, Наркотици, оръжие, проституция, трафик на хора и органи , обири...Кой ще страда заради това? Ние!


6. Те са от друга култура и това постоянно ще създава конфликти.


7. Те ще променят етническия баланс в страната а това не е приемливо. Ще създадем условия с това за кървава гражданска война в близко бъдеще.


8. Те са мюсюлмани а Ислямът е агресивен. Верските различия ще доведат до страшни конфликти. Ние нямаме такива с турците , защото последните са свързани с Европейската култура а арабите, афганистанците и други не са.


9. Искам в моята страна да си живеят тези ,които са традиционни за нея. Чувствам се застрашен ако тук дойдат мигрантите.


10. Страхът ни на нас българите е голям. Живели сме 500 години под сянката на ятагана и за разлика от европейците помним някои неща за Исляма.... Защо тогава да се подлагаме на тази стресова ситуация ?!


11. Не искам някакви пришълци да ме унижават в собствената ми страна , особено ако разполагат със средства и започнат да моделират ситуацията и нещата в България по техен стандарт. В частност да почукат на вратата ми и да попитат ,защо жена ми и дъщеря ми не са си сложили бурки и кога ще се обрежа поставяйки срок за това....Не е смешно а реално бъдеще.


12. Мигрантите ще завладяват жилищата и имота на нашите хора, които са на работа в ЕС. Влязат ли веднъж , няма изкарване! Имаме горчив опит с циганите за тези неща.


Малко ли е, Ви питам ????!!!!!!
Станимир Радулов председател на МД"ВАРДАР"-Благоевград.

Добавете Вашия коментар

TOP